Mayweatherin ja McGregorin superottelun lipunmyynti sakkasi – jäi kauas tavoitteestaan

rac

Julkaistu:

nyrkkeily
Nyrkkeilyn superottelu ei ollut lähellekään loppuunmyyty.
Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin välisestä nyrkkeilyn ”superottelusta” povattiin jopa maailman rahakkainta kamppailua. Promoottorien harmiksi lipunmyynnin todettiin kuitenkin jo varhain olevan vähäisempää kuin oli arvioitu.

Ottelijoiden ja järjestäjien toive loppuunmyydystä T-Mobile-areenasta Las Vegasissa jäi haaveeksi. Itse asiassa tupa ei lopulta ollut lähellekään täysi.

Mayweatherin ja McGregorin kamppailun yleisömääräksi vahvistettiin 14 623. Se jää roimasti hallin potentiaalista.

Areenan kapasiteetti nyrkkeilyotteluihin on noin 20 000. Toukokuussa Canelo Alvarezin ja Julio Cesar Chaves juniorin ottelua seurasi samassa hallissa jopa 20 510 silmäparia.Jos twiitti ei näy, sen voi katsoa täältä.

Vielä tunteja ennen lauantain matsia verkkokaupoissa oli myynnissä runsaasti lippuja. Hinnat vaihtelivat tuossa vaiheessa The Independentin mukaan 2 500:sta 10 000 dollariin.

T-Mobile-areenan varapuheenjohtaja ja general manager Dan Quinn sanoi lauantaina, ettei ole syytä huoleen, vaikka kaikki istumapaikat eivät menisikään kaupaksi.

– Millään mielikuvituksen tasolla on vaikea sanoa mahdollisesti kamppailu-urheilun toiseksi myydyintä tapahtumaa epäonnistumiseksi, Quinn sanoi viitaten kaksi vuotta sitten käytyyn mestaruusotteluun Mayweatherin ja Manny Pacquiaon välillä.

Mayweatherin edelliseen jättiotteluun Pacquiaoa vastaan toukokuussa 2015 myytiin kaksi tuhatta lippua enemmän kuin lauantain matsiin McGregoria vastaan.

Kahden vuoden takaisen ottelun lipputulot ja niin kutsutut (tv- ja nettikatsojilta saadut) pay-per-view-tulot olivat yhteensä 410 miljoonaa dollaria eli nykykurssilla noin 350 miljoonaa euroa. Kamppailu näyttääkin jäävän historian arvokkaimmaksi nyrkkeilyotteluksi.

Lähteet: Sports Illustrated, The Independent, MMA Fighting

Edit klo 15.23: Korjattu tietoa siitä, mistä ottelun 410 miljoonan dollarin tulot koostuvat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt