IS seurasi livenä: Mayweather tyrmäsi McGregorin jättiottelussa

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Nyrkkeily
Floyd Mayweather kukisti Conor McGregorin. IS:n nyrkkeilytoimittaja Mikko Marttinen kommentoi ottelua livenä.
Floyd Mayweather kukisti Conor McGregorin teknisellä tyrmäyksellä 10. erässä Las Vegasissa käydyssä nyrkkeilyottelussa.

Mayweather tarkkaili kaksi ensimmäistä erää, mutta alkoi sitten nostaa tempoa erä erältä. Lopulta kymmenennessä erässä kehätuomari keskeytti ottelun, kun McGregor oli puolustuskyvytön Mayweatherin iskuryöpyn alla.

Nyrkkeilyn moninkertainen maailmanmestari Mayweather palasi kehään kahden vuoden ottelutauolta. Vapaaottelun supertähti McGregor otteli elämänsä ensimmäisen ammattinyrkkeilyottelun.

10. erä: Mayweather voittaa teknisellä tyrmäyksellä!

9. erä: McGregorin polvet notkuivat pahasti. Hän oli pakotettu sitomaan ja pakenemaan. Erä Mayweatherille 10–9. Mayweather johtaa 88–83.

8. erä: McGregor nosti aktiivisuuttaan, mutta selvät osumat löi edelleen Mayweather. Erä Mayweatherille 10–9. Mayweather johtaa 78–74.

7. erä: Mayweather osui oikealla suorallaan helposti useita kertoja. McGregor on jo selvästi väsynyt. Erä Mayweatherille 10–9. Mayweather johtaa 68–65.

6. erä: Nyt Mayweather lyö jo voimaiskuja päähän. Hän kiristää ruuvia erä erältä. Erä Mayweatherille 10–9. Mayweather johtaa 58–56.

5. erä: Mayweather lyö selvästi painavammin. Hänen vartaloiskunsa saavat McGregorin piiputtamaan. Erä Mayweatherille 10–9. Mayweather johtaa 48–47.

4. erä: Mayweather painoi aggressiivisesti lähietäisyydelle, jossa hän oli selvästi parempi. Erä Mayweatherlle 10–9. Ottelu tasan 38–38.

3. erä: Mayweather otti keskikehän haltuunsa ja osui useita kertoja oikealla suoralla vartaloon. Erä Mayweatherille 10–9. McGregor johtaa 29–28.

2. erä: Mayweather tarkkailee edelleen. McGregor on pärjännyt käsinopeudessa hyvin. Erä McGregorille 10–9. McGregor johtaa 20–18.

1. erä: Mayweather ei lyönyt ensimmäisen minuutin aikana kertaakaan. McGregor osui kerran hyvällä vastaiskulla. Erä McGregorille 10–9.

7.14 Ottelu käynnissä!

7.09 Kehäkuuluttaja Jimmy Lennon jr esittelee ottelijat.

7.07 Mayweather kehään. Hänellä on kasvoillaan kommandopipo. Älkää kysykö miksi.

7.05 Ensimmäisenä kehään McGregor. Hänellä on Irlannin lippu kaulassaan.

7.03 Nyt lauletaan jo kansallislauluja, ottelijat valmiina kävelemään kehään.

6.49 Nyt kerrotaan, että Mayweather-McGregor alkaisi vasta kello 7.30 Suomen aikaa.

6.43 Yhdysvalloista kantautuvien tietojen mukaan siellä on ongelmia maksu-tv-tilausten kanssa. Tämä viivyttää pääottelun alkua.

6.39 Esiottelut on nyt käyty. Tässä voi silti kestää puoli tuntia ennen kuin Mayweather ja McGregor alkavat vaihtaa iskuja.

6.38 Näytti siltä, että viimeinen isku meni niskan puolelle, mutta kehätuomari laski silti Fonsecan ulos.

6.37 Davis tyrmää Fonsecan kahdeksannen erän alussa!

6.36 Davis on selvästi lahjakkaampi urheilija, nopeampi ja vahvempi. Fonseca pitää silti itsensä mukana ottelussa taistelutahdollaan.

6.31 Davis jatkaa ottelun hallintaa, mutta näin suuren yleisön edessä tyrmäysvoitto tekisi hyvää hänen uralleen.

6.27 Davis lopetti pelleilyn ja voitti viidennen erän. Hänen johtonsa kirjanpidossani 49–46.

6.23 Davis otteli neljännen erän ensimmäisn puoliskon kädet selän takana, mutta se kostautui. Merkitsen erän Fonsecalle 10–9. Davis johtaa ottelua 39–37.

6.19 Davis on kaksikosta selvästi vahvempi. Näyttää, että hänellä ei ole vielä aivan kaikki pelissä.

6.15 Davis vie toisen erän kovien iskujensa turvin.

6.11 Klassinen tunnusteleva avauserä. Vasenkätinen Davis oli hieman niskan päällä.

6.05 Davis on Mayweatherin suojatti ja joidenkin mielestä hänen manttelinperijänsä. Hänen piti puolustaa tässä ottelussa MM-titteliään, mutta hän oli ylipainoinen. Titteli on pelissä siis vain Fonsecalla.

6.02 Alkamassa on viimeinen esiottelu, Gervonta Davis vastaan Francisco Fonseca. Hetkeä aikaisemmin ruotsalainen Badou Jack iski vakuuttavan voiton walesilaista Nathan Cleverlya vastaan.

Mayweather vs. McGregor ottelu on katsottavissa Viaplayssa, www.viaplay.fi/ppv

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt