Kommentti: Karu totuus paljastuu Conor McGregorille kehässä nopeasti – yleisöllä voi kestää totuuden havaitsemisessa kauemmin

Julkaistu:

Nyrkkeily
Conor McGregorin ja Floyd Mayweatherin superottelusta on odotettavissa yksipuolinen näytös, kirjoittaa Mikko Marttinen.
Conor McGregor ja Floyd Mayweather ovat kummatkin luoneet itselleen roolihahmot, joiden avulla he ovat tehneet itsestään rikkaita.

Jo Muhammad Ali aikoinaan otti mallia showpainijoista, mutta sunnuntaiaamuna Suomen aikaa Las Vegasissa kohtaava kaksikko on vienyt homman askeleen pidemmälle. He ovat eläviä, urheilevia karikatyyreja.

On mahdoton sanoa, mitä McGregor oikeasti roolihahmonsa takana ajattelee mahdollisuuksistaan Mayweatheria vastaan, mutta karu totuus paljastuu hänelle kehässä hyvin nopeasti.

Ottelun ensimmäisen minuutin aikana irlantilainen todennäköisesti yrittää huitaista Mayweatheria hitaalla ja kömpelöllä voimaiskullaan, jonka Mayweather helposti väistää ja lyö kipeästi vastaan.

Yleisöllä saattaa kestää totuuden havaitsemisessa hieman kauemmin. Mayweather tuskin ottelee aivan tosissaan, sillä pitkän pennin maksaneille katsojille kaksikon todellisen tasoeron paljastuminen olisi valtava pettymys kaikkien mainospuheiden jälkeen.

Ottelun tapahtumia on siksi vaikea ennustaa. Varmaa on vain se, että niistä päättää yksin Mayweather.

Jos haluat nähdä suurieleistä viihdettä, Mayweather–McGregor saattaa sopia sinulle. Jos nautit aidosta ja tasaväkisestä kamppailusta, säästä rahasi.

Alla olevalla videolla Ilta-Sanomien nyrkkeilyasiantuntija Mikko Marttinen ja vapaaotteluammattilainen Aleksi Nurminen väittelevät, miten McGregorin ja Mayweatherin kohtaamisessa käy.

Mayweather vs. McGregor ottelu on katsottavissa Viaplayssa, www.viaplay.fi/ppv

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt