3 360 timanttia, 1,5 kiloa kultaa ja alligaattorinnahkaa – Mayweatherin ja McGregorin ottelussa ainutlaatuinen palkinto

Julkaistu:

nyrkkeily
Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin ottelussa liikkuu isot rahat.
Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin kamppailu Las Vegasissa lähestyy. Nyrkkeilymestarin ja vapaaottelutähden matsi on kerännyt ympärilleen valtaisan mediamylläkän, vaikka ottelussa ei ole jaossa mestaruustitteleitä.

Palkinto on kuitenkin luvassa. rahapalkintojen lisäksi voittaja saa lanteilleen timanteilla koristellun ”rahavyön”.

WBC-liiton teettämässä, italialaisesta alligaattorinnahasta valmistetussa vyössä säkenöi 3 360 timanttia, 600 safiiria, 300 smaragdia ja puolitoista kiloa 24:n karaatin kultaa.


Myös aitoa valuuttaa on jaossa. Molempien ottelijoiden on arvioitu saavan yli sadan miljoonan euron palkkion. Mayweather on väläytellyt saavansa jopa lähes 300 miljoonan tienestit.

Sunnuntaiaamuna Suomen aikaa käytävä ottelu on tarjolla Suomessa ainoastaan kertakatselumaksulla. Matsin voi katsoa vajaalla 60 eurolla Viaplay-palvelusta.

Voittajasta ei monen mielestä ole epäselvyyttä. Jo kertaalleen uransa päättänyt Mayweather, 40, on ammattinyrkkeilyn viiden eri painoluokan maailmanmestari. Jenkki on voittanut kaikki 49 otteluaan.

Irlantilainen McGregor, 29, ottelee ammatikseen UFC-vapaaottelusarjassa. Tuleva kamppailu on hänen uransa ensimmäinen ammattilaisnyrkkeilyottelu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt