Mayweatherin ja McGregorin kohuotteluun kummallinen sääntömuutos – uhmaa lääkärien pyyntöä

Julkaistu:

nyrkkeily
Floyd Mayweather ja Conor McGregor nyrkkeilevät tavallista kevyemmillä hanskoilla.
Nyrkkeilysuuruus Floyd Mayweatherin ja vapaaottelija Conor McGregorin välinen "superottelu" Las Vegasissa elokuun lopulla otellaan normaalia kevyemmillä hanskoilla. Nevadan urheilukomissio hyväksyi ottelijoiden pyynnön vaihtaa 10 unssin (283 gramman) hanskat kahdeksan unssin (227 gramman) hanskoihin.

Kevyemmissä hanskoissa on vähemmän täytettä rystysten kohdalla. Nyrkkeilylääkäreiden yhdistys pyysi Nevadan komissiota pysymään sääntöjensä mukaisissa 10-unssisissa hanskoissa turvallisuuden takia.

– Painotamme pysymistä nykyisissä säännöissä, jos tällaista muutosta tukemaan ei löydy tieteellistä todistusaineistoa. Tämä antaa myös ennakkotapauksen tulevia otteluita ajatellen, nyrkkeilylääkäreiden puheenjohtaja Raymond Monsell toteaa.Jos twiitti ei näy, katso se täältä.McGregor nyrkkeilee varhain elokuun 27. päivä Suomen aikaa käytävässä ottelussa ensimmäisen kerran urallaan. Mayweather on voittanut uransa kaikki 49 ottelua. Voitot ovat tuoneet mukanaan maailmanmestaruuksia viidessä eri painoluokassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt