Conor McGregorin leiri meni liian pitkälle – sparraaja lähti ovet paukkuen: ”Fiasko”

Julkaistu:

nyrkkeily
Paulie Malignaggi syyttää UFC-tähden leiriä totuuden vääristelystä.
Uransa ensimmäiseen nyrkkeilyotteluun valmistautuva vapaaottelutähti Conor McGregor on joutunut yhä huonompaan valoon nyrkkeilypiireissä. Irlantilaisen tiimi vuosi sosiaaliseen mediaan kuvia ottelijan harjoituksista.

Kuvat eivät mairittele UFC-ottelijan sparrivastustajaa Paulie Malignaggia, joka makaa yhdessä otoksessa kanveesissa. Entinen huippunyrkkeilijä Malignaggi, 36, kommentoi, että kuvat eivät kerro koko totuutta tilanteesta. Hän sanoo, että McGregor työnsi hänet kumoon, ei tyrmännyt.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täältä.

Malignaggi ilmoitti, ettei enää jatka irlantilaisen sparraajana.

Yhdysvaltalainen vaatii McGregorin leiriä julkaisemaan videon sparriottelusta, jotta totuus käy ilmi. Hän tietää, ettei se voi tapahtua ennen ottelua, jotta McGregorin ottelusuunnitelmat eivät paljastuisi.

– En aio paljastaa mitään hänen pelisuunnitelmastaan tai miten hän harjoittelee. Mutta tästä on tullut fiasko. Tämä on sirkusta, Malignaggi kommentoi ESPN:lle.


– Halusin olla osa tätä tapahtumaa, mutta en sen pääosassa, ja niin tässä on käynyt.

McGregor, 29, kohtaa viiden eri painoluokan voittamattoman maailmanmestarin Floyd Mayweatherin, 40, Las Vegasissa käytävässä nyrkkeilyottelussa varhain elokuun 27. päivä Suomen aikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt