100 000 dollaria ja alapääkuva – entinen UFC-tähti lataa kovia panoksia nyrkkeilyn kohuotteluun

Julkaistu:

Nyrkkeily
Ex-vapaaottelija Brendan Schaubilla on kova luotto lajitoverinsa Conor McGregorin nyrkkeilytaitoihin.
Entinen UFC-tähti, nykyinen kommentaattori ja näyttelijä Brendan Schaub seuraa varmasti jännityksellä elokuun lopulla käytävää Conor McGregorin ja Floyd Mayweatherin välistä nyrkkeilyn kohuottelua.

The Sun kertoi, että Schaub on jo aiemmin lyönyt nyrkkeilyanalyytikko Max Kellermanin kanssa 100 000 dollarista vetoa ottelusta. Schaub panosti sen puolesta, että McGregor tulee voittamaan kamppailussa ainakin yhden erän.

Nyt Schaub on korottanut panoksia. Hän lupasi The Kicker -ohjelmassa lähettävänsä kuvan sukukalleuksistaan, mikäli ottelu ei veny 12-eräiseksi.

Schaub uskoo, että suursuosikkina otteluun lähtevä Mayweather voi yllättyä McGregorin tyylistä ja hänellä menee hieman aikaa siihen totutellessa.

– McGregor tulee voittamaan ainakin yhden erän. En olisi yllättynyt, vaikka hän voittaisi kaksi tai kolmekin erää ajoissa. Lähetän teille kuvan peniksestäni, jos ottelussa ei nähdä kaikkia 12 erää, Schaub sanoi.


Yhdysvaltalainen Schaub on kilpaillut erilaisissa kamppailulajeissa uransa aikana. Viimeisen UFC-ottelunsa hän kävi joulukuussa 2014. Schaub on aiemmin seurustellut UFC-tähti Ronda Rouseyn kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt