Mayweatherin tyttöystävää solvattiin ”muoviseksi lutkaksi” – McGregorin fanit heittivät myös tiiliskiven ikkunasta

Julkaistu:

nyrkkeily
Floyd Mayweatherin naisystävä Abi Clarke joutui ilkivallan kohteeksi.
Osa vapaaottelija Conor McGregorin faneista vei suosikkinsa tukemisen liian pitkälle viime viikolla. He hyökkäsivät rajusti irlantilaisottelijan tulevan vastustajan Floyd Mayweatherin naisystävän Abi Clarken kimppuun.

Britti Clarke, 25, kertoo McGregorin fanien solvanneen häntä kadulla rumasti. Fanit olivat kutsuneet Clarkea ”muoviseksi lutkaksi” ja sanoneet Mayweatherin kuolevan.

Torstaina aamuyöllä asia paheni entisestään, kun fanit heittivät tiiliskiven Clarken ikkunan läpi. Tiiliskiveen oli liitetty McGregorin leiristä tuttu iskulause ”helvettiin Mayweatherit”.

Clarke sanoi joutuneensa ilkivallan uhriksi vain tunteja sen jälkeen, kun tieto hänen ja Mayweatherin seurustelusuhteesta tuli julkisuuteen.


Ilkivaltaa kokeneen Clarken lähellä olevat lähteet kertoivat The Daily Starin mukaan, että britti oli shokissa tapahtuneen jälkeen. Hän oli pelännyt henkensä edestä.

Clarken kerrotaan joutuneen huuteluiden kohteeksi aiemminkin. Kaikesta huolimatta hän aikoo olla paikalla Las Vegasissa, kun voittamaton Mayweather, 40, kohtaa McGregorin, 29, massiivisessa nyrkkeilyottelussa elokuun lopussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt