Conor McGregor tiukassa sanasodassa NBA:n supertähden kanssa – taustalla Mayweatherin vankilatuomio

Julkaistu:

nyrkkeily
Vapaaottelutähti Conor McGregor on ajautunut sanaharkkaan NBA-tähti Draymond Greenin kanssa.
Nyrkkeilyn kohuotteluun Floyd Mayweatheria vastaan valmistautuva vapaaottelutähti Conor McGregor joutui kiivaaseen sanasotaan sosiaalisessa mediassa NBA:n mestarijoukkue Golden State Warriorsin supertähden Draymond Greenin kanssa.

Syynä sanojen vaihdolle on Greenin tuohtumus siitä, että McGregor on nähty esiintyvän Warriorsin pelipaita yllään. Green julkaisi Instagramissa-kuvan, jossa UFC-tähdellä on päällään Warriorsin paita.

– Me olemme Floydin puolella, emme sinun. Veli ota tuo paita pois, Green kirjoitti.

We rocking with Floyd bro not you... take that off bruh @thenotoriousmma

A post shared by Draymond Green (@money23green) on

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kuvan paidassa komeilee pelinumero 23, jolla Green pelaa Warriorsissa. McGregorin mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole Greenin pelipaita, vaan vanhanaikaisen Warriors-paidan selästä löytyy seuran entisen numero 23:n, takamiehes CJ Watsonin nimi.

Irlantilaisottelija vastasi Greenin kuvaan eikä säästellyt sanojaan.

– Tämä on CJ Watsonin paita. En tiedä, kuka helv*** sinä olet. Arvostan silti sinua, pentu. Jatka töiden tekemistä ja pysy koulussa, McGregor kirjoitti.

Taustalla Watsonin paidan pukemiseen on taannoinen kohu, jossa pääosassa oli McGregorin tuleva vastustaja Mayweather.

Vuonna 2012 Mayweather yllätti silloisen tyttöystävänsä Josie Harrisin tekstailemasta CJ Watsonin kanssa ja uhkasi tappaa nämä molemmat. Mayweather tuomittiin samasta saagasta 90 päivän vankeuteen perheväkivallasta.

– Nyt voit kysyä itseltäsi, miksi rokkaan CJ:n paitaa. En tiedä tai välitä tippaakaan koripallosta. Pomputtelen päitä pois kehässä, en palloja, McGregor kommentoi Greenin kuvaan.

Green vastasi vielä sanoen, että numero 23 kuuluu ikuisesti hänelle, kun jenkkitähden pelivuodet seurassa ovat ohi. Hän myös lisäsi mielipiteensä elokuun ottelun lopputuloksesta.

– ”Money” tuhoaa sinut! Ota tuo Warriorsin paita pois. Olet uskomaton internettrolli. Emme ole puolellasi. Mene harjoittelemaan, Green kommentoi.

McGregor on aiemminkin pyrkinyt saamaan henkistä yliotetta Mayweatherista ottamalla esiin Watson-kohun ja vankeustuomion.

Tammikuussa irlantilainen postasi Twitteriin kuvan, jonka tekstiksi hän kirjoitti: ”Kutsu minua CJ Watsoniksi!”

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt