UFC:n pomo uskoo McGregorin mahdollisuuksiin ottelussa Mayweatheria vastaan – ”Kun hän osuu, vastustaja putoaa”

Julkaistu:

Nyrkkeily
Dana White uskoo Conor McGregoriin ”kaikkien aikojen ottelussa”.
Kohuttuun nyrkkeilyotteluun Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin välillä on reilu kuukausi. Puhetta ottelun ympärillä on totisesti riittänyt.

Yksi suurimmista keskustelunaiheista on ollut vapaaottelija McGregorin, 28, mahdollisuudet nyrkkeilyn viiden eri painoluokan maailmanmestaria Mayweatheria, 40, vastaan. McGregor ei ole aiemmin otellut ammattilaisnyrkkeilykehässä.

Vapaaotteluorganisaatio UFC:n pomo Dana White uskoo tähtiottelijan mahdollisuuksiin. Hän perusteli mielipiteitään Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa.

– Kun laitetaan kaksi ihmistä vastakkain ihan missä vaan, ja he alkavat jakaa lyöntejä, kaikki on mahdollista, White sanoi The Rolling Stonen mukaan.

Whiten mukaan McGregorin vasenkätisyys on hänelle suuri etulyöntiasema, sillä Mayweatherilla on uransa aikana ollut suurimmat ongelmat juuri vasenkätisiä vastaan. White nostaa esiin myös ottelijoiden ikäeron.

– McGregor on 28-vuotias ja iskee kuin rekka. Hänellä on 12 erää aikaa antaa lopettava isku. Kun hän osuu, vastustaja putoaa. Ja jos Conor osuu Floydiin, uskon että häntä sattuu.

Ottelu käydään nyrkkeilysäännöillä, eli vain lyönnit ovat sallittuja. Lyönnit ovat osa vapaaottelua, ja Whiten mukaan McGregor pystyy pärjäämään niillä myös nyrkkeilykehässä.

Jos ottelijat kohtaisivat vapaaottelukehässä, olisi Whiten mukaan homma hetkessä selvä.

– Se olisi kolme sekuntia. Ottelu olisi ohi todella nopeasti, White sanoi.

Aiemmin White on sanonut, että McGregor ei missään nimessä saa sortua nyrkkeilymatsissa vapaaotteluliikkeisiin.

– Conor haastettaisiin oikeuteen ja se tuhoaisi hänen elämänsä, ja Mayweather voittaisi, White sanoi.

12-eräinen ”kaikkien aikojen ottelu” käydään Las Vegasissa aamuyöllä 27. elokuuta Suomen aikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt