Mayweatherin ja McGregorin kohtaaminen täyttä hulinaa – iskivät toisiaan arkoihin paikkoihin

Julkaistu:

Nyrkkeily
Floyd Mayweather ja Conor McGregor kohtasivat toisessa pressitilaisuudessa Torontossa.
Kuohunta vajaan kuuden viikon päästä oteltavan Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin välisen nyrkkeilyottelun osalta jatkuu. Ottelun kansainvälinen mediakiertue käynnistyi tiistaina Las Vegasista ja rantautui varhain keskiviikkoaamuna Kanadan Torontoon.

Nyrkkeilyn maailmanmestarin Mayweatherin ja vapaaottelun kuumimman nimen McGregorin kohtaaminen Vegasissa oli rajua tykitystä, eikä meno keventynyt Torontoon siirryttyä.

Irlantilainen McGregor pääsi ääneen ensimmäisenä ja huudatti yleisöä.

– Kun lasken kolmeen, haluan koko areenan huutava ”paskat Mayweatherista”, McGregor karjui ja sai haluamansa vastauksen.

– Haluan teidän laulavan. Ja haluan sinun tanssivan minulle, poika, McGregor sanoi vastustajalleen.

Myös Mayweather huudatti yleisöä lanseeraamallaan fraasilla ”kovasti töitä ja omistautumista”. Jenkkiottelijan motto näytti olevan mukana huutaneelle kanadalaisyleisölle ennestään tuttu.


Kuten tiistainakin, myös keskiviikkona puheenaiheeksi otettiin raha. Kummankin ottelijan palkkioksi on ennustettu vähintään sata miljoonaa euroa.

Mayweather on ansainnut nyrkkeilyurallaan tähän mennessä yli 640 miljoonaa euroa. Tiistaina Vegasissa sadan miljoonan euron shekkiä heilutellut Mayweather on antanut itselleen vaatimattomasti lempinimen ”raha”.

– Taon rahaa. Tiedät toisen nimeni, ämmä, Mayweather huusi McGregorille.

– Olet velkaa! McGregor huusi takaisin viitaten Mayweatherin verovelkoihin.

Maanantaina Mayweatherin uutisoitiin olevan vaikeuksissa verojen maksun kanssa. Mayweatherilla on maksamattomia verovelkoja vuodelta 2015, ja hän joutuu odottamaan elokuun ottelupalkkiota saadakseen velat maksettua.

Tilaisuudessa nähtiin mielenkiintoinen välikohtaus, jossa kamppailijat kävivät käsiksi toisilleen tärkeisiin esineisiin. Mayweather nappasi yleisöstä Irlannin lipun harteilleen, McGregor puolestaan nosti lavalle Mayweatherin repun täynnä rahaa.

– Jos teet jotain lipulle, pistän sinut nippuun, McGregor uhosi ja kaivoi repusta setelinippuja.

– Täällä on noin viisi tonnia. Jos teet tuon lipun kanssa jotain, niin et saa tätä reppua tai näitä rahoja takaisin ja hakkaan sinut tällä lavalla.

Mayweather ojensi lipun kiltisti McGregorille kysyttyään ensin, voiko hän pitää sen matkamuistona. Suivaantunut McGregor viskaisi lipun kohti Mayweatheria.


Viidessä eri painoluokassa maailmanmestaruuden valloittanut Mayweather on voittanut uransa kaikki 49 nyrkkeilyotteluaan, joista 26 tyrmäyksellä.

– Minun sanotaan olevan liian pieni, minun sanotaan juoksevan karkuun, mutta jumankauta 49–0, Mayweather sanoi viitaten voittamattomaan saldoonsa nyrkkeilykehässä.

McGregor on tapellut vapaaottelukehässä 24 kertaa, joista voittoja on 21. Tyrmäyksiä voitoista on ollut 18. Irkku ei ole koskaan otellut nyrkkeilyssä ammattilaistasolla, mutta lähtee otteluun suurella itseluottamuksella.

– Et tiedä mitään oikeasta tappelemisesta. Et ole koskaan tehnyt sitä. Olet peloissasi pelkästään otellessasi pieniä nyrkkeilijöitä vastaan, mutta nyt sinulla on vastassa erilainen eläin, McGregor puhisi.

– Olen 40-vuotias, mutta näytän parikymppiseltä, Mayweather kehuskeli.

– Ja käyttäydyt kuin kymmenvuotias, McGregor piikitteli.

Historian ehkä mahtipontisin nyrkkeilyottelu käydään Las Vegasissa 26. elokuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt