Video: Tyrmäystappion jälkeen kehään palanneen Niklas Räsäsen mieli harhaili – ”Kelasin ihmeellisiä juttuja”

Julkaistu:

Nyrkkeily
Niklas Räsänen voitti argentiinalaisvastustajansa pistein Turun ammattinyrkkeilyillassa.
Ammattinyrkkeilijä Niklas Räsäselle viimeiset viisi kuukautta ovat olleet vaikeita. Räsänen oli joulukuussa matkalla selvään voittoon ja EU:n mestaruuteen, kunnes espanjalaisen Mariano Hilarion isku tyrmäsi hänet täydellisesti 11. erässä.

Nyrkkeilyyn ja elämään tunteellisesti suhtautuva Räsänen pohti tappionsa syitä syvällisesti. Toipumista ei helpottanut se, että Räsänen loukkasi ottelussa Hilariota vastaan molemmat kätensä.

On siis ymmärrettävää, että Räsänen ei ollut parhaimmillaan, kun hän lauantaina palasi voittojen tielle. Räsänen kukisti argentiinalaisen kehien kiertolaisen Ricardo Ramallon kaikin tuomariäänin kuusieräisessä ottelussa Turussa.

– Pidin ottelun sellaisena, että voitan varmasti hallitsemalla jokaista erää. Tällä kertaa en yrittänyt viihdyttää yleisöä vaan palvella itseäni, Räsänen sanoi ottelun jälkeen.


Räsänen löi Ramallon lattiaan aivan toisen erän lopussa, mutta argentiinalainen nousi pystyyn ja luovi otteluun päätöskongiin asti. Räsänen myönsi, että hänen ajatuksensa harhailivat ottelun aikana.

– Jäin kelailemaan ihan ihmeellisiä asioita, Räsänen sanoi.

Mitä?

– En halua puhua edes. Ihan kummallisuuksia.

Räsänen myönsi, että hänen kätensä eivät ole edelleenkään täydessä kunnossa. Tyrmäystappion hän on onnistunut käsittelemään.

– Mun mieleni on sellainen, että se menee aina aivan perussyihin. On pakko tietää kaikki.

Mikä tappion perussyy sitten oli?

– Tietynlainen suorituspaine ja pakottaminen. Se on suomalaisten perussynti.

Katso parhaat palat Räsäsen ottelusta videolta:

Copy code

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt