17-vuotias nyrkkeilijälahjakkuus romahti maahan tajuttomana ottelun jälkeen – kuoli myöhemmin sairaalassa

Julkaistu:

Nyrkkeily
Nuori nyrkkeilijä menehtyi Englannissa menetettyään tajuntansa nyrkkeilykehässä.
Englannin nyrkkeilypiirejä ravistelee traaginen kuolemantapaus. 17-vuotias amatöörinyrkkeilijä Eddie Bilbey menehtyi perjantaina menetettyään tajuntansa kesken Derbyshiressä käydyn nyrkkeilyottelun.

Englantilaismedian mukaan Bilbey menetti tajuntansa lähes välittömästi ottelun päätyttyä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Emme voi uskoa tätä. Ottelu ei ollut erityisen kova. Ottelun jälkeen hän meni omaan kulmaansa, joi ja sitten romahti maahan, Bilbeyn edustaman nyrkkeilyakatemian käyttämän nyrkkeilysalin omistaja Mike Shinfield kertoi Mirrorille.

– Etukäteen ei ollut havaittavissa minkäänlaisia merkkejä siitä, että mikään olisi ollut vialla, Shinfield jatkoi.

Mirrorin mukaan Shinfield on Bilbeyn äidin puolison isä.

– Eddie oli uskomaton kaveri. Hän eli terveellisesti... hän oli sataprosenttisesti hyvässä kunnossa. Tämä on mysteeri, hän kommentoi.

Bilbeyn perheen kerrotaan olleen seuraamassa ottelua.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

BBC:n mukaan Derbyshiren poliisi on tiedottanut, ettei kuolemaan epäillä liittyvän rikosta. Virallista kuolinsyyntutkimusta ei ole vielä tehty.

Maan nyrkkeilyä hallinnoiva liitto The Board of England Boxing on kertonut, että nyrkkeilytapahtuma, jossa Bilbey menehtyi, oli liiton hyväksymä. Liitto on aloittanut oman tutkimuksensa kuolemantapauksesta.

– Pyydämme kaikkia paikalla olleita valmentajia, tuomareita ja vapaaehtoisia tekemään yhteistyötä poliisien kanssa ja auttamaan viranomaisia kaikilla mahdollisilla tavoilla, liitto toivoi tiedotteessa.

Bilbey on toinen Englannissa lyhyen ajan sisällä menehtynyt nuori nyrkkeilijä. 14-vuotias Scott Marsden kuoli viime viikolla menetettyään tajuntansa kesken potkunyrkkeilyottelun.

Lähteet: BBC, Mirror

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt