Nyrkkeily

Helenius on varma voitostaan Chisoraa vastaan – ”Toivon, että hän käyttäytyisi kuin normaali ihminen”

Julkaistu:

Nyrkkeily
Robert Helenius ja Dereck Chisora ovat aloittaneet uhon.
Saksalainen ammattinyrkkeilytalli Sauerland vahvisti perjantaina, että Robert Helenius ja Dereck Chisora kohtaavat 27. toukokuuta Helsingissä. Ilta-Sanomat uutisoi odotetun uusintaottelun toteutumisesta viime viikolla.

– Chisora on kova taistelija, ja odotan tiukkaa taistoa, mutta olen erittäin varma voitostani, Helenius sanoo Sauerlandin tiedotteessa.

– Ennen edellistä otteluamme loukkasin olkapääni ja ottelin kaksitoista erää yhdellä kädellä. Mikäli pystyin hänet silloin voittamaan yksikätisenä, en näe mitään ongelmaa nyt, kun käytössäni on molemmat kädet.

Helenius ja Chisora ottelivat Helsingissä joulukuussa 2011. Helenius voitti ottelun hajaäänituomiolla, mutta useimmat asiantuntijat pitivät tuomiota vääränä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Helsinki ja ihmiset siellä ovat kauniita, ja meidän tiimillämme oli erittäin hauskaa siellä viime kerralla. Kaikki tietävät edellisen ottelumme todellisen voittajan. Helenius voi rauhassa keksiä tekosyitä, muuta niistä ei ole hänelle apua toukokuun 27. päivänä, Chisora uhoaa.

Chisora on tunnettu erilaisista tempauksistaan. Hän on muun muassa sylkenyt Vitali Klitshkon kasvoille, läpsäissyt punnituksessa Vladimir Klitshkoa ja tapellut lehdistötilaisuudessa David Hayen kanssa.

– Toivon, että hän käyttäytyisi kuin normaali ihminen, eikä hillu ja temppuile kuten hän on aikaisemmin tehnyt. Hän on hyvä nyrkkeilijä, mutta hänellä on huono maine typerien touhujensa takia. Suomalaisyleisön kunnioituksen ansaitakseen, kannattaa hänen käyttäytyä asiallisesti, Helenius sanoo.

Ottelussa on panoksena WBC-liiton Silver-titteli, josta Helenius otteli vuosi sitten huhtikuussa Johann Duhaupas’ta vastaan. Helenius hävisi ottelun tyrmäyksellä, mutta Duhaupas on sittemmin luopunut tittelistä. Voitto nostaisi Heleniuksen korkealle WBC-liiton maailmanlistalla, mutta ei vielä takaisi MM-ottelua.

Heleniuksen, 33, uran saldo on 24 voittoa ja yksi tappio. Chisora, 33, on voittanut 26 ottelua ja hävinnyt seitsemän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt