Nyrkkeily

Kokaiinia käyttänyt Tyson Fury luopui raskaan sarjan MM-tittleistään

Julkaistu:

Nyrkkeily
Huumeongelmasta kärsivä Tyson Fury on luopunut mestaruusvöistään.
Viime marraskuussa ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestaruuden voittanut Tyson Fury on luopunut kaikista titteleistään.

Tiedotteensa mukaan Fury keskittyy tällä hetkellä hoito-ohjelmaansa. Brittinyrkkeilijä on myöntänyt käyttäneensä viime kuukausina paljon alkoholia ja kokaiinia. Lehtitietojen mukaan hän kärsii masennuksesta.

Fury kukisti marraskuussa raskasta sarjaa pitkään hallinneen ukrainalaisen Vladimir Klitshkon pistein. Ottelussa oli panoksena valtaliitoista WBA:n, WBO:n ja IBF:n mestaruusvyöt.

IBF:n vyö Furylta vietiin nopeasti, sillä hän ei suostunut ottelemaan liiton ykköshaastajaa vastaan. Sen sijaan Furyn ja Klitshkon piti kohdat uusintaottelussa, joka lopulta peruuntui Furyn ongelmien takia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Minusta on vain oikein, reilua ja nyrkkeilyn edun mukaista pitää tittelit aktiivisina ja antaa muiden haastajien otella avoimista vöistä, Fury sanoi tiedotteessaan.

– Voitin tittelit kehässä ja uskon, että ne pitäisi hävitä kehässä, mutta tällä hetkellä en pysty puolustamaan niitä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketkä ottelevat Furylta vapautuvista WBA:n ja WBO:n vöistä. IBF:n mestari on britti Anthony Joshua, joka neuvottelee parhaillaan ottelusta Klitshkoa vastaan. WBC:n mestaruusvyötä hallitsee yhdysvaltalainen Deontay Wilder.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt