Nyrkkeily

Mira Potkoselle hävinnyt Katie Taylor taisteli kyyneliä vastaan haastattelussa: ”Näiden tyttöjen ei pitäisi voittaa minua”

Julkaistu:

Rio 2016
Hallitseva olympiavoittaja Katie Taylor oli tappion jälkeen kuin maansa myynyt.
Nyrkkeilyn 60 kilon sarjan hallitseva olympiavoittaja ja viisinkertainen maailmanmestari Katie Taylor kohtasi valtavan pettymyksen, kun Mira Potkonen päätti hänen taipaleensa Rion olympialaisissa.

30-vuotiaalle Taylorille tappio oli shokki. Heti ottelun jälkeen hän yritti kuvailla tunnelmiaan irlantilaisen RTÉ Sportin haastattelussa. Silmin nähden pettynyt ja kyyneliä vastaan kamppaileva Taylor joutuu kokoamaan itseään tovin, ennen kuin pystyy antamaan toimittajalle kommentit ottelusta.

– Tämä on todella iso pettymys. Minulla on ollut todella, todella vaikea vuosi, paljon tappioita. Tätä on todella vaikeaa sulattaa, Taylor saa sanottua.

– Olympialaiset ovat minulle unelma ja tulin tänne, valmistauduin hyvin ja annoin kaikkeni, mutta joskus ei vain onnistu. Sydämesi suunnitelma ei ole aina Jumalan suunnitelma. Haluan kiittää kaikkia tuesta ja rukouksista. Olen niin nöyränä niiden edessä, hän jatkaa.


Potkonen voitti ottelun tuomariäänin 2–1. Taylor voitti ensimmäisen ja kolmannen erän, kun taas toinen ja neljäs erä merkittiin Potkoselle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän todennäköisesti voitti toisen erän, mutta mielestäni kolme muuta erää menivät minulle. Minun pitäisi voittaa nämä tytöt. En tiedä mitä muuta sanoa. Näiden tyttöjen ei pitäisi voittaa minua, kuului pettyneen Taylorin analyysi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt