Nyrkkeily

Video: Tamperelaistunut tyrmäyskone tylynä – venäläisvastustaja lattiaan vain 13 sekunnissa!

rac

Julkaistu:

nyrkkeily
Dayron Lesterin voittokulku jatkui Tampereella.
Dayron Lester ei aikaillut venäläisen Sergey Beloshapkinin tyrmäämisessä. Kamppailua oli käyty vain 13 sekuntia, kun Lester iski Beloshapkinin lattiaan.

Tamperelaistuneen Lesterin salamannopeat kädet olivat venäläisiskijän turmio. Ottelu vanheni vain reilu minuutti, kun Lester sai useamman osuman Beloshapkinin päähän. Pian tämän jälkeen kamppailu oli ohi, kun Lester sai perille hurjan iskun Beloshapkinin keskivartaloon. Ensimmäistä erää jäi noin minuutti käymättä, ja kamppailu oli ohi.

Lester otti homman haltuun myös heti kamppailun päätyttyä ja otti mikrofonin kehään kiittääkseen yleisöä ja tukijoitaan.

– Puhun huonoa suomea, mutta haluan sanoa pari sanaa. Kiitos yleisölle ja ystävilleni, jotka auttoivat minua paljon, Lester kiitteli tunteikkaasti kehässä heti ottelun päätyttyä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Näyttävästä tyylistään ja sisääntuloistaan tunnettu kuubalaissuomalainen ei tällä kertaa sisääntulossaan yltänyt aivan taannoiseen joulupukki-show’hun. Lester tuli kehään Suomi-pipossa ja Kuuban lippuun kääriytyneenä.

Lester on voittanut kaikki uransa viisi ammattilaisottelua, joista kolme tyrmäyksellä. Amatöörinä hän otteli lähes 300 kertaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt