Robert Heleniuksen vastustaja vetäytyy EM-titteliottelusta

Julkaistu:

Nyrkkeily
Erkan Teper on saanut käsivamman. EM-titteliottelu otellaan silti.
Raskaan sarjan Euroopan mestari Erkan Teper on vetäytynyt ottelusta Robert Heleniusta vastaan. Teper kärsii leikkaushoitoa vaativasta vammasta oikeassa kyynärvarressaan ja luopuu EM-tittelistään.

Teperin sijaan Helenius kohtaa Helsingissä 19. joulukuuta saksalaisen Franz Rillin. Heleniuksen ja Rillin ottelulla on EM-arvo. Asian vahvisti Ilta-Sanomille Euroopan ammattinyrkkeilyliiton varapuheenjohtaja Pertti Augustin.

– Tässä käytettiin niin sanottua short term -menettelyä. Voittajan on oteltava ensimmäinen puolustus Erkan Teperiä vastaan ja toinen virallista haastajaa Dereck Chisoraa vastaan. Liiton hallitus hyväksyi päätöksen äänestyksessään viime yönä, Augustin sanoi.

Rill, 28, on Teperin tallitoveri. Hän on voittanut kaikki käymänsä 11 ammattilaisottelua, joista seitsemän ennen täyttä aikaa. Hänen piti alun perin otella Helsingissä EU:n mestaruudesta Salvatore Erittua vastaan.

Rill ei mahdu Euroopan ammattinyrkkeilyliiton haastajalistalle, mutta Augustinin mukaan hänet nostetaan sinne ensi kuussa. Helenius oli tuoreimmassa rankingissa Teperin 11. haastaja.

Heleniuksella ja Rillillä on yksi yhteinen vastustaja. Helenius tyrmäsi unkarilaisen Andras Csomorin 62 sekunnissa, Rillillä siihen kesti puolitoista erää.

IS Extra näyttää Heleniuksen titteliottelun yksinoikeudella suorana 19. joulukuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt