Heleniuksen lakimies Kari Uoti: Sauerland-sopimus irtisanottu

Julkaistu:

Nyrkkeily
Robert Heleniuksen paluuottelulle ei pitäisi olla estettä, vaikka Sauerland kovistelee.
Sauerlandin talli tiedotti perjantaina, että sillä on yhä sopimus Robert Heleniuksen kanssa. Se uhkasi jatkoseurauksilla, mikäli Helenius ottelee Tallinnassa maaliskuun 21. päivänä kuten on sopinut.

Heleniuksen vastustaja Tallinnassa ei ole vielä tiedossa.

Helenius sanoi perjantaina tiedotustilaisuudessaan yksiselitteisesti, ettei sopimusta enää ole.

– Yhteistyöni Sauerlandin kanssa on päättynyt. Sopimusasiat kuuluvat lakimiehille. Minä keskityn nyt urheiluun, ja juristit juristiosaamiseen, Helenius sanoi.

Suomalaisen lakimies, oikeustieteen tohtori Kari Uoti kertoi, ettei nyrkkeilijällä enää ole sopimusta saksalaisten kanssa.

– Toimin ”Robben” juristina. Hänen ja Sauerlandin välinen sopimus on irtisanottu, ja Sauerlandin toimitusjohtaja (Chris Meyer) on kuitannut ilmoituksen vastaanotetuksi, Uoti sanoi.

Hänen mukaansa Helenius saa ansaitsemansa työrauhan nyrkkeilijänä.

– Minun tehtävänäni on varmistaa, että Robbe pääsee harjoittamaan ammattiaan. Jos Sauerland haluaa riidellä, niin heidän pitää ottaa yhteyttä minuun, ja tämä asia on heille kerrottu.

– En täysin ymmärrä, miksi Sauerland haluaa (enää) puuttua asiaan.

Uoti arveli, että Sauerlandin tiedottamisen takana ovat sekä psyykkaaminen että halu hyötyä nyrkkeilijästä rahallisesti. Hänen mukaansa Heleniuksen paluuottelu ei ole näillä näkymin vaarassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt