Nyrkkeily

Maailman rikkain urheilija irstailee taas - esiintyy megahärskillä videolla

Julkaistu:

TYYLIN MESTARI
Floyd Mayweatherin uusin mediatempaus: härski instagram-video!
Floyd Mayweather on varmasti maailman eniten ansaitseva urheilija ja todennäköisesti maailman paras nyrkkeilijä. Ainakaan ottelusaldoon 49 ottelua / 49 voittoa / 26 tyrmäystä, ei ole paljon lisättävää.

Tyylitajua Mayweatherille on silti jaettu melko pienellä lusikalla.

Pari kuukautta sitten Mayweather julkaisi kuvaviestipalvelu instagramissa kuvia itsestään makaamassa sängyssä valtavien dollaripaalien seassa. Tyylipisteitä ei herunut myöskään instagrammissa nähdystä kuvasta, jossa Mayweather opastaa teinitähti Justin Bieberiä nyrkkeilyn saloihin.

Seuraava kohu syntyi viime lauantaina, kun Mayweather esitteli pojalleen Koraunille valmistuttamaansa kullanväristä Bentley-golfautoa. Koraun sai kulkupelin 15-vuotislahjakseen.

Tuorein Mayweatherin instagram-tempaus on kymmenen sekunnin videopätkä, jonka kuvasto on kuin kehnosta rapvideosta tai pornoelokuvasta. Pätkässä Mayweather makaa mahallaan hierontapöydällä, ja katselee edessään pienissä hepeneissä takamuksiaan hetkuttavaa kymmenen muodokkaan naisen ryhmää. Tekstiäkin Mayweatherilta oli kuvan yhteyteen syntynyt:

- Jos Jumala loi jotain naisia parempaa, en halua sitä, Mayweather julistaa.

Katso video täältä (Daily Mail)


Urheilupuolellakin Mayweatherin, 37, vauhti kiihtyy.

Ammattinyrkkeilyn ylemmässä välisarjassa on jo pari vuotta hehkutettu Mayweatherin ja Filippiinien Manny Pacquaion välisestä ottelusta. Jos Pacquaio voittaa ensi lauantaina Macaossa oteltavassa matsissa Chris Algierin, filippiniläinen saattaa seuraavaksi nousta kehään Mayweatherin kanssa.

Mayweather–Pacquaio -ottelua on jo pitkään hehkutettu ”miljardin dollarin otteluksi.” Summalle saattaa olla perusteita, sillä toteutuessaan matsi näytettäisiin myös Kiinassa pay per view -periaatteella, eli halukkaat voivat nähdä ottelun maksamalla kertakorvauksen.
Ammattinyrkkeilyn televisioinneissa ei sitten puhuta ihan penneistä, esimerkiksi ensi lauantain Pacquaio–Algieri -ottelun katsominen kustantaa 69,95 dollaria eli 56 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt