Heleniuksen ottelusuunnitelma: keväällä Saksassa, syksyllä Suomessa

Julkaistu:

Robert Helenius sanoi lauantain ottelunsa jälkeen olevansa valmis nousemaan kehään vaikka seuraavana päivänä.
Ei hänen tietenkään sunnuntaina tarvinnut otella, eikä lähiviikkoina muutenkaan. Ennen kesää töitä on kuitenkin vielä luvassa.

- Joko toukokuussa tai kesäkuussa. Meillä on tulossa isoja tapahtumia ennen kesätaukoa, promoottori Kalle Sauerland linjasi.

Heleniuksen seuraavakin ottelu on todennäköisesti Saksassa. Suomessa Helenius ottelee Sauerlandin mukaan joko ensi syksynä tai talvena.

Sauerland-tallin suosituimmat nyrkkeilijät ovat kärsineet viime aikoina tappioita. Lauantain tapahtuman pääottelussa tappioputkea jatkoi Arthur Abraham, joka hävisi ylemmän keskisarjan titteliottelun Robert Stieglitzille.

Tallilla on nyt pulaa tv-katsojia kiinnostavista tähdistä. Heleniuksesta odotetaan yhä sellaista, mutta hänen uraansa ei aiota hoputtaa kohti isoja otteluita.

- Emme anna tv:n sanella tahtia. Robertin uraa on viety eteenpäin oikealla tavalla. Emme ole kiinnostuneita pikavoitoista, Sauerland vakuutti.

- Michael Sprott oli hänelle tähän paikkaan täydellinen vastustaja. Robert ei ole vielä lähelläkään vuoden 2011 kuntoaan.

Heleniuksella oli ennen Magdeburgin iltaa vaikeat sopimusneuvottelut tallinsa kanssa. Hänen ottelunsa julkistettiin virallisesti vain kuusi päivää ennen tapahtumaa.

- Neuvottelut ovat aina vaikeita. Siksi niitä kutsutaan neuvotteluiksi, Sauerland kuittasi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt