Nyrkkeily

Itseluottamus kaiken A ja O

Julkaistu:

Niko Jokinen, 24, otteli täydet kahdeksan erää ghanalaista Mohammed Akrongia vastaan. Tuomaristo valitsi hänet yksimielisesti voittajaksi pistein 80-73, 78-74, 80-72.
- Itseluottamus on kaiken A ja O. Ja itseluottamus kasvaa voitto voitolta. Tälläiset matsit sitä antaa, koska tämän ikäisenä ei enää kehity niinkuin vaikka 15 vuotiaana, Jokinen muotoilee.

Ottelu oli tasainen, vaikkakin Jokinen oli koko ajan niskan päällä. Jokisella olisi ollut mahdollisuus tyrmätä Akrongia kahdeksannessa erässä, mutta hän päätyi kuitenkin ottelemaan loppuun asti.

- Huomasin, että minulla oli mahdollisuus tyrmäykseen, mutta pääsin liikkumaan hyvin ja näin kuinka väsynyt ja hidas vastustaja oli, joten tiesin että kestän loppuun asti. Teknisesti tämä oli hyvä ottelu. Oli paras matsi pitkään aikaan. Nyt voikin viikon huilata ja alkaa treenaamaan syksyä varten, jolloin minulla on mitä luultavimmin seuraava ottelu.
 
Ammattilaisuransa alussa Jokinen voitti helponoloisesti kaikki vastustajansa, mutta viime syksynä Helsingin jäähallissa otellessaan, hän kävi kanveesissa otellessaan Mike Algoetista vastaan. Jokinen kuitenkin voitti ottelun pistein.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
 
Jokinen on voittanut kaikki aiemmat 16 ammattilaisotteluaan, joista 6 tyrmäyksellä.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt