MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa
MAINOS

Huokeaa hemmottelua Tallinnassa

Julkaistu:

MAINOS Tallinna on hyvä ja edullinen kohde, jos kaipaat hierontaa, kasvohoitoa, kampaajaa, manikyyriä tai muuta hemmottelua. Kävin testaamassa muutaman hoitolan puolestasi.
Sateinen aamupäivä koitti, kun olin lähdössä Tallinnaan... Mutta tällä matkalla keleillä ei ollut oikeastaan väliä, koska olin päättänyt hengata enimmäkseen sisätiloissa hemmottelemassa itseäni. Tai siis rentoutua muiden hemmoteltavana.

En ole mikään kokenut kauneushoitolakävijä, joten päätin ottaa kaiken ilon irti ja varasin kaksi hoitoa, hieronnan ja naamion, kahdesta eri paikasta, koska halusin nähdä millaisia eroja paikoissa on. Ja olihan niissä eroa. Sisustus oli varmasti suurin tekijä, ja toki palvelun laatu ja kielitaito. Mutta englannilla pärjäsi. Itse hoidot olivat molemmissa paikoissa kelvolliset, vaikka ympäristö vaikutti yllättävän paljon kokemukseen.

Beauty Art – kiinnostava kokemus

Varasin Beauty Art -hoitolasta hieronnan, koska ajattelin että hei, hieronta. Aina hyvä juttu, eikö? Mutta. Rentoutuminen kokovartalohieronnassa oli hieman vaikeaa. Kokovartalohieronnan ensikertalaisena en ollut tajunnut, että kokovartalohieronta todellakin tarkoitti koko vartalon hierontaa. Siis myös pakaroiden. Ja sisäreisien.


Beauty Art -kauneushoitolan hieroja oli kuitenkin kokenut ja hänellä oli hyvät otteet. Kun valokuvaajani oli häipynyt, oli hieronta jo melkein nautinnollista. Luulen silti, että pitäydyn ensi kerralla hartiahieronnassa.


Kommunikointi oli hieman takeltelevaa, mutta löysimme lopulta yhteisen sävelen. Paikan sisustus ei hempeilyä tarjonnut – mutta tarvitseeko sitä?

Beauty Art, Liivalaia 33. Huom! Beauty Art sijaitsee Radisson Blu Hotel Olümpian vieressä, ei itse hotellissa.

Viking Club -etu: 10 % alennusta kaikista normaalihintaisista palveluista. Muista mainita jäsenyydestä hoitoa varatessasi.

Sinine Salon Spa – ylellisyyteen pyrkivä

Sinine Salon Spa oli vähän toista luokkaa, ja selkeästi täällä on satsattu asiakasviihtyvyyteen. Luksusta koko matkan. Tummat, hillityt sävyt, kultaisia yksityiskohtia. Otin kevyen kasvohoidon, joka lupasi virkistää ihoa.


Suurimman vaikutuksen minuun teki kuitenkin itse kosmetologi, Moonika Sibul, joka oli mukava, ammattitaitoinen ja todella kaunis. Upea meikki (olisi pitänyt kysyä meikkivinkkejä häneltä!) ja loistava edustaja Sinine Salon Spalle.Moonika tiesi ihoani katsomalla minkä ikäinen olen ja suositteli hoitoja, joilla saisin aknearvet lievennettyä. Jää harkintaan. Kelpaan mielestäni sen näköisenä kuin olen.

Sinine Salon Spa, Narva Maantee 1. Huom! Sinine Salonilla on kaksi hoitolaa. Spa sijaitsee ostoskeskuksen yläpuolella, jonne mennään sisään sivuovesta.

Viking Club -etu: 10 % alennusta kaikista normaalihintaisista palveluista (ei kampaamopalveluista). Muista mainita jäsenyydestä hoitoa varatessasi.

Kuvat ja video: Tuukka Ervasti

MAINOS
Lue myös:

MAINOS