Jesse Puljujärvi jyräsi vastustajan sairastuvalle – valmentaja kuumeni

Noel Acciarin loukkaantuminen yhteentörmäyksessä kuumensi tunteita Torontossa. Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi jatkoivat samassa ketjussa, tulos jäi piippuun.

Jesse Puljujärven edustama Carolina hävisi vieraissa Torontolle. Kuva Hurricanesin aiemmasta ottelusta New Jerseyä vastaan.

18.3. 4:52 | Päivitetty 18.3. 6:41

Vancouver

Sebastian Ahon johtama ketju laidoillaan Jesse Puljujärvi ja Seth Jarvis jäi pisteittä myös kolmannessa yhteisessä ottelussaan, kun Carolina hävisi Torontolle vieraissa maalein 2–5.

Ahon vitja pääsi paremmin paikoille kuin edellispelissä ja kaikille kolmelle kirjattiin neljä laukausta maalia kohti, mutta suomalaissentterin kauden pisin pisteetön putki on mitaltaan jo seitsemän ottelua.

Puljujärvi on pelannut Hurricanesissa nyt neljä ottelua ilman pisteitä. Hän sai nyt jääaikaa 17.46 eli enemmän kuin kertaakaan paitsi yhdessä tämän kauden ottelussa, marraskuussa Edmontonin paidassa New York Rangersia vastaan.

Ottelutapahtumat etenivät tasaisissa merkeissä, mutta Leafs otti tulostaululla komennon menemällä avauserässä ensin 2–0- ja sitten 3–1-johtoon.

Martin Necas toi toisessa erässä Teuvo Teräväisen ja Jesperi Kotkaniemen alustuksesta vieraat maalin päähän, mutta Leafs meni lopulta menojaan, vaikka Carolina voitti laukaukset maalia kohti 34-24.

Kotkaniemi sivuaa nyt yhden kauden piste-ennätystään tehoillaan 14+20.

Torontoon St. Louisista ennen siirtorajaa saapunut Noel Acciari loukkaantui avauserän lopussa yhteentörmäyksessä Puljujärven kanssa.

Suomalaishyökkääjä liukui siniviivaa pitkin välttääkseen paitsion, kun Acciari polki kohti omaa päätyä. Pelaajat huomasivat toisensa viime tingassa, ja Puljujärvi täräytti Acciaria ylävartaloon ikävännäköisesti. Toronton päävalmentaja Sheldon Keefe kävi vaihtoaitiossa kuumana, kun tilanteesta ei tuomittu rangaistusta.

– Minun näkemykseni on, että siitä olisi pitänyt tulla jäähy. On kova paikka menettää pelaaja tuollaisessa tilanteessa. Tuomarit näkivät sen eri tavalla, Keefe muotoili jo levollisena ottelun jälkeen medialle.

Acciari ei palannut kaukaloon, mutta hänen loukkaantumisensa vakavuus on hämärän peitossa.

St. Louis Bluesin Kasperi Kapanen kumautti lämärillään kauden kymmenennen maalinsa, joka oli hänelle kolmas nuottipaidassa. Blues löi Washington Capitalsin vieraissa maalein 5–2.

Columbus Blue Jackets jatkaa puolestaan liigan jumbona ja hävisi nyt toiselle häntäpään joukkueelle Anaheim Ducksille vieraissa.

Anaheim voitti kotiottelunsa 7-4 tehden kaksi viimeistä maaliaan tyhjiin. Niistä viimeistä edellinen eli Scott Harringtonin 6-4-osuma oli roikkukiekko, joka pomppi hämmentävästi maaliin hölmistyneen Adam Boqvistin yrittäessä vielä huitoa pelivälinettä turvaan.

Patrik Laine teki Columbuksen 4-4-tasoituksen päätöserässä yksilösuorituksensa päätteeksi ja poimi tililleen myös syöttöpisteen.

fakta

Kierroksen tulokset

  • Philadelphia-Buffalo 5-2

  • Washington-St. Louis 2-5 STL: Kapanen 1+0

  • Toronto-Carolina 5-2 CAR: Teräväinen 0+1, Kotkaniemi 0+1

  • Anaheim-Columbus 7-4 CBJ: Laine 1+1

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?