NHL-tähden päivällisrutiini ällöttää – lautaselle päätyy erikoinen kattaus: ”Tyttöystäväni pitää minua hulluna”

Jakob Chychrun on hurahtanut jännittävään ruokavalioon.

Jakob Chychrun edusti Arizonaa seitsemän ja puoli kautta.

12.3. 8:33

Ottawa Senatorsin puolustaja Jakob Chychrun, 24, kertoi vastikään noudattavansa varsin erikoista ruokavaliota, joka saa hänen läheisensäkin haukkomaan henkeään.

– Jätkät pitävät minua hulluna. Perheeni pitää minua hulluna. Jopa tyttöystäväni pitää minua hulluna. Syön runsaasti proteiineja enkä juuri lainkaan hiilihydraatteja, Chychrun sanoi Craig Moganin isännöimässä podcastissa Mapleleafsinsider-sivuston mukaan.

Chychrun paljasti syövänsä pelipäivinä bataattia, riisiä ja hedelmiä. Muina päivinä hänen lautaselleen kuitenkin ilmestyy poikkeavia partikkeleita.

188-senttinen ja liki satakiloinen kanadalaisjärkäle tykkää raaoista asioista.

– Olen hurahtanut esi-isämäiseen elämäntapaan. Syön raakaa maksaa, raakaa naudan sydäntä ja vastaavia täysin hulluja asioita. Ne maistuvat hirvittävältä, mutta kehoni suorastaan himoitsee raakoja sisäelimiä, koska olen tottunut syömään niitä. Ne ovat niin ravinteikkaita, hän virkkoi.

Kuten Chychrunkin totesi, maksa ja sydän ovat järkevissä määrin nautittuina hyvin terveellisiä raaka-aineita. Sisäelimistä saa esimerkiksi b-vitamiinia, rautaa, fosforia ja magnesiumia.

Monet urheilijat suosivat sisäelinten syömistä. Esimerkiksi Erling Haaland on puhunut tavastaan nauttia eläimen maksaa ja sydäntä. Norjalaistähti ei ole tosin maininnut, syökö hän sisäelimet raakana vai kypsänä.

Lue lisää: Erling Haaland paljastaa uutuus­dokumentissa ruokavalionsa – toimittaja järkyttyi: ”Tuotako sinä syöt?”

Kenties tunnetuin raakojen sisäelinten rouskuttelija on kehorakentaja ja somevaikuttaja Brian Johnson eli ”Liver King”.

Johnson ehti vakuuttaa pitkään, että hänen lihaksikas vartalonsa on perua pelkästään kovasta treenistä ja lihapainotteisesta dieetistä, johon kuuluu raa’an lihan, muun muassa maksan, pernan, sydämen ja häränkivesten syömistä.

Yritystensä kautta Johnson myi kuluttajille tuotteita, jotka auttoivat heitä elämään hänen ruokavalionsa ja muiden oppiensa mukaisesti. Myöhemmin paljastui, että Johnson tehosti lihaskasvuaan käyttämällä steroideja.

Lue lisää: Sometähden markkinoiman ihmedieetin taustalta paljastui härski huijaus – nyt häneltä vaaditaan 25 miljoonan korvauksia

Chychrun kaupattiin ennen maaliskuun alun siirtotakarajaa Arizona Coyotesista Ottawaan. Hän on aloittanut uudessa seurassaan väkevästi iskien neljään peliin tehot 2+2. Koko kauden saldo on 9+23.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?