NHL-ottelu lähti täysin hanskasta – 122 jäähyminuuttia yhdestä tilanteesta

Tunnelma Tampassa äityi joukkorähinäksi.

Tampa ja Vegas panivat ranttaliksi.

10.3. 11:21

Tunteet kävivät kuumina varhain perjantaiaamuna pelatussa Tampa Bayn ja Vegasin välisessä NHL-ottelussa.

Päätöserän puolivälin jälkeen kentällä nähtiin vanhan liiton joukkorähinä, johon osaa ottivat jäällä olleet kymmenen pelaajaa.

Tilanne sai alkunsa, kun Vegasin Keegan Kolesar kävi tuuppaamassa vihellyksen jälkeen kotijoukkueen Pat Maroonia. Kolmen Stanley Cupin mies ei tällaista katsonut hyvällä ja iski takaisin. Soppa oli valmis.

Kaikki kymmenen miestä etsivät itselleen tanssikaverin, ja poikapainit alkoivat. Ainakin Tampan järkälepakki Zach Bogosian hoiteli välillä pariakin vastustaja kerralla.

Rytinästä jaettiin pelikellonajassa 52.16 kaikkiaan 122 jäähyminuuttia. Jokainen riitapukari ajettiin suihkuun jäähdyttelemään 2+10-minuuttisella. Liipaisimesta vetänyt Maroon sai vielä toisen pikkukakkosen päälle.

Joukkorähinän aikaan Vegas johti ottelua vielä 3–1, mutta Tampa kiri sen jälkeen vielä tasoihin. Vegas pääsi kuitenkin lopulta juhlimaan 4–3-jatkoaikavoittoa.

Viime vuosien mahtijoukkue Tampa on ajautunut viime aikoina sivuluisuun. Se on voittanut vain kolme edellisestä 12 ottelustaan.

Viime viikolla joukkueen päävalmentaja Jon Cooper käytti jo harvinaista herättelykeinoa, ja istutti ykköstähtiään Nikita Kutsherovia, Brayden Pointia ja Steven Stamkosia yhdessä ottelussa penkillä koko kolmannen erän ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?