Jättimäinen kanadalaismörkö rojahti niskaan – venäläistähti loukkaantui NHL:ssä

Kirill KaprizovIn jalka vääntyi.

Kirill Kaprizovin vamman vakavuus ei ole vielä tiedossa.

9.3. 10:15

Huippuiskuun NHL:ssä yltynyt Minnesota Wild koki pahimman mahdollisen takaiskun torstaiaamuna, kun joukkueen ylivertainen maali- ja pistekuningas Kirill Kaprizov loukkaantui Winnipegissä.

Loukkaantumiseen johtanut tilanne oli varsin erikoinen. Jetsin kaksimetrinen ja reippaasti yli satakiloinen järkälepakki Logan Stanley rojahti Kaprizovin niskaan.

Venäläistähti ei kestänyt painoa, ja hänen jalkansa vääntyi pahannäköisesti.

Kaprizov irvisti tuskaisesti, hoippui vaihtoon vasenta jalkaansa ontuen ja jätti ottelun kesken.

Wildin leiristä ei tuoreeltaan ottelun jälkeen osattu kertoa päivitystä Kaprizovin tilasta. The Athleticin mukaan Karpizov pääsee tarkempiin tutkimukseen torstaina.

– No, hän pysähtyi ja yritin saattaa taklaukseni loppuun. Sitten vain putosin hänen päälleen, venäläistähden telonut Stanley kommentoi.

– En osannut odottaa hänen menevän tuolla tavoin alas. Se oli epäonnekas tilanne, Winnipegin puolustaja jatkoi.

Kaprizovin menettäminen pidemmäksi aikaa sairastuvalle olisi jättimäinen takaisku Minnesotalle. Joukkueen ykköstähti on tehnyt kauden 65 ottelussa tehot 39+35=74.

Wild on ollut 15 viime ottelun aikajänteellä läntisen konferenssin kuumin joukkue. Se lentää parhaillaan 11 ottelun pisteputkessa. Voittoja näistä on yhdeksän.

Minnesota on noussut huipputasaisessa lännessä nyt yhden pisteen päähän kärkipaikasta ja tukevasti matkalla pudotuspeleihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?