NHL:n härskit tyhjennysmyynnit jatkuvat – kanadalaiskanavalta parodiavideo

Arizonan ja Chicagon tyhjennysmyynnit jatkuvat.

Max Domi on siirtymässä Wyatt Johnstonin joukkuekaveriksi.

3.3. 5:20

Vancouver

NHL:n siirtotakarajaa edeltävät hulinat jatkuvat.

Liigan pohjakerrokseen viime kesästä arvioidut, siellä myös olleet ja ensi kesän varaustilaisuuteen tähtäävät Chicago Blackhawks ja Arizona Coyotes ovat heikentyneet entisestään.

Arizona luopui Nick Bjugstadista ja pidätti puolet 30-vuotiaan sentterin 900 000 dollarin vuosipalkasta. Näin Bjugstad mahtuu Edmonton Oilersin palkkakattoon. Yhdysvaltalainen on kuluneella kaudella tehnyt 23 (13+10) pistettä 59 ottelussa ja tuo leveyttä Oilersin kokoonpanoon.

Kaupassa liikkui myös kaksi AHL-pelaajaa: Arizonaan siirtynyt Michael Kesselring sekä Edmontoniin mennyt Cam Dineen.

Coyotes sai lisäksi kolmannen kierroksen varausvuoron ensi kesälle.

Blackhawks puolestaan on mediatietojen mukaan kauppaamassa kärkihyökkääjänsä Max Domin (60, 18+31) Dallasiin. Asiasta raportoi Frank Seravalli.

Dallas saa lisäksi farmiveskari Dylan Wellsin. Toiseen suuntaan menevät toisen kierroksen varausvuoro ja venäläiskassari Anton Hudobin, joka vielä kesän 2020 koronakuplan pudotuspeleissä kantoi Dallasissa torjuntavastuuta mutta on nyt pelannut AHL:ssä.

Peräpään joukkueiden niin sanottua tankkaamista pidetään niin härskinä, että kanadalaiskanava TSN julkaisi Bad for Bedard -kappaleen, jonka teemana on tahallinen häviäminen Connor Bedardin saamiseksi. Bedardia, 17, pidetään käytännössä varmana ensi kesän ykkösvarauksena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?