Emmi Granlundin elämä kääntyi hetkessä päälaelleen – julkaisi enteilevän viestin somessa ennen Mikael-miehensä shokkikauppaa

Mikael Granlundin kauppa vaikuttaa myös hänen perheeseensä.

Emmi Granlundille ja hänen perheelleen tuli äkkilähtö kodista.

2.3. 10:42

Kun Mikael Granlund kaupattiin Nashvillestä Pittsburghiin viime yönä Suomen aikaa, myös hänen elämänkumppaninsa Emmi Granlundin elämä mullistui. Emmi Granlund julkaisi Instagramin tarinoissaan kaksi päivitystä torstaiaamuna.

Toisessa puhelimen karttapalvelun GPS-pylpyrä näytti, että hän oli matkalla Pittsburghiin. Lisäksi hän kiitteli Nashvillea sekä ystäväänsä Ida Björnstadia, joka on Predatorsista Edmontoniin juuri kaupatun Mattias Ekholmin vaimo.

– Kiitos Smashville! Neljään vuoteen kaupungissa mahtuu monia muistoja, Granlund kirjoitti.

Mikael Granlund siirtyi Minnesotasta Nashvillen vuonna 2019.

Emmi Granlund julkaisi Instagramissa myös enteilevän päivityksen tunteja ennen kuin kauppa uutisoitiin. Hän kirjoitti esimerkiksi luopumisen merkityksestä.

– Mitä tapahtuisi, jos tietyistä tilanteista ja tunteista päästäisi irti ja avautuisi paremmille asioille, joita elämässä tulee vastaan? Irtipäästäminen voi tuntua turvattomalta ja pelottavalta, mutta mitäpä jos niin tekisi silti? Anna mennä, antaudu ja vedä syvään henkeä, Granlund kirjoitti.

Voi tulkita, että hän puhui myös miehelleen Mikaelille.

– Olet turvassa. Sinua rakastetaan. Sinusta pidetään huolta. Voit luottaa siihen, että se, minkä on tarkoitettu tapahtuvan, tapahtuu. Kukaan ei voi viedä sitä sinulta pois. Päästä irti, jotta voit löytää parempia tilaisuuksia, vapautta ja onnea.

Granlundin seuraajat toivottivat hänet kommenteissa tervetulleeksi Pittsburghiin ja toivottivat hänelle onnea.

Granlundit avioituivat kesällä 2019. Heillä on kaksi yhteistä lasta.

Artikkelia päivitetty 2.3. kello 12:38. Emmi Granlund julkaisi Instagram-tarinansa päivitykset torstaiaamuna eikä perjantaiaamuna, kuten artikkelissa aiemmin kerrottiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?