Shokkiuutinen jysähti NHL-tähtien tunteisiin – ”Itkimme holtittomasti”

Nino Niederreiter kaupattiin Nashvillestä Winnipegiin. Siirto tuli sveitsiläiselle shokkina.

Nino Niederreiterin ura jatkuu Winnipegissä.

28.2. 7:58

Jääkiekon NHL:n pelaajasiirtojen takaraja on perjantaina klo 22 Suomen aikaa. Puhelinlinjat hehkuvatkin nyt kuumina, kun joukkueet pyrkivät haalimaan puuttuvia palasia ryhmiinsä ennen pudotuspelejä.

Joskus siirrot tulevat pelaajalle täysin pyytämättä ja yllättäen. Näin kävi Nashville Predatorsista Winnipeg Jetsiin kaupatulle Nino Niederreiterille.

Sveitsiläislehti Blick kertoo, että siirtouutinen oli Niederreiterille shokki.

Sveitsiläishyökkääjä oli lauantaina tiedon saadessaan arizonalaisessa hotellissa. Hän sulatteli uutista maanmiehensä ja joukkuetoverinsa Roman Josin kanssa.

– Roman Josi oli ihan yhtä järkyttynyt kuin minäkin tämän shokkiuutisen jälkeen. Itkimme holtittomasti yhdessä hotellihuoneessa, Niederreiter kertoo Blickille.

Niederreiter, 30, kertoo artikkelissa asettuneensa Nashvilleen hyvin.

– Pidin erityisesti kaupungista. Ja Roman Josissa minulla oli ystävä, jonka kanssa tulin täydellisesti toimeen jäällä ja sen ulkopuolella.

Epäilykset tulevaisuudesta kuitenkin heräsivät, kun hänet kutsuttiin valmentajan juttusille joukkueen hotellissa vieraspelimatkalla Arizonassa.

Päävalmentaja John Hynes kertoi ensin kaupasta, minkä jälkeen Predatorsin GM David Poile valaisi siirron taustoja puhelimitse. Nashville sai kaupassa toisen kierroksen varausvuoron kesälle 2024.

Seuraavana päivänä Josi pelasi vieraspelissä Arizona Coyotesia vastaan ja iski 6–2-voittoon päättyneessä pelissä tehot 2+1.

Niederreiter sen sijaan matkusti Nashvilleen tyhjentämään asuntonsa ja jatkoi matkaansa Jetsin yksityislentokoneella Winnipegiin.

Sveitsiläinen on iskenyt kauden 56 ottelussaan 18 maalia ja yhteensä 28 tehopistettä. Hän oli kauppaushetkellä joukkueen toiseksi paras maalintekijä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?