Yleisö buuasi juontajan kysymykselle – sitten nuori tyttö ällistytti kaikki NHL-ottelussa

Jesse Puljujärven toimintaa NHL-ottelussa kehuttiin.

Nuori fani tavasi Jesse Puljujärven nimen oikein. Se veti suomalaisen suun hymyyn.

21.2. 12:08

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi jättää kanadalaisfaneihin lähtemättömän vaikutuksen, vaikka ”Puljun” NHL-joukkue vaihtuisikin pian.

Siirtohuhuissa kuukausitolkulla pyörineen Puljujärven odotetaan löytävän itsensä uudesta joukkueesta 3. maaliskuuta mennessä. Tuolloin on NHL:n siirtotakaraja.

”Biisonikuninkaana” tunnettu yleisön lemmikki Puljujärvi sai viime viikon Detroit-ottelussa huomiota, kun pelikatkolla nuori fani osallistui 18 000 katsojan edessä tavauskilpailuun.

Puolustaja Cody Cecin nimen heti oikein tavannut tyttö kohtasi valtavan buuausmyrskyn, kun toisena tehtävänä eteen lyötiin Puljujärven nimen tavaaminen.

Yleisön mielestä tehtävä oli lapselle kohtuuton, mutta mitä vielä.

– P-U-L-J-U-J-A-R-V-I, tyttö tavasi täysin oikein ja sai yleisöltä valtavat suosionsoitukset.

– Hyvä luoja! Se oli uskomatonta! En olisi voinut antaa sinulle vaikeampaa, juontaja huudahti ällistyneenä.

Puljujärvi vastasi onnistumiseen välittömällä reaktiolla.

– Kamera leikkasi Puljujärveen, joka hymyili, näytti peukkua ja kannusti hakkaamalla mailaa laitaan. Tuota on pakko rakastaa, The Athleticin NHL-toimittaja Daniel Nugent-Bowman twiittasi.

Puljujärven tai muiden suomalaisnimien tavaaminen ei ole pohjoisamerikkalaisille aivan helppoa. Esimerkiksi kanadalaisen TSN:n kiekkohahmo Jesse Pollock ei vuosi sitten onnistunut samassa tehtävässä.

Edmontonissa saatetaan tietää tulevista siirtokuvioista jotain enemmän, sillä upeasta onnistumisesta huolimatta palkintona tavauskisan voitosta ei ollut Puljujärven fanipaitaa.

NHL:n Twitter-tilillä kerrottiin, että nuori tyttö oli saanut palkinnoksi puolustaja Darnell Nursen pelipaidan.

Puljujärvi on tehnyt tällä kaudella 54 ottelussa vaivaiset viisi maalia ja 13 tehopistettä. Viime viikolla Puljujärvi piristyi tehojenkin osalta ja viilettää jo kahden ottelun pisteputkessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?