Miro Heiskanen urakoi kovat minuutit – Kasperi Kapasella murheellinen ilta

Pittsburghin Kasperi Kapasella oli hankala ilta.

18.2. 6:36

Dallas Stars hävisi vieraissa Minnesota Wildille voittomaalikisan jälkeen 1–2. Dallasin suomalaispelaajista Miro Heiskanen syötti Jamie Bennin tekemän 1–1-tasoituksen. Maalisyöttö oli Heiskaselle kauden 34:s.

Heiskanen urakoi kaukalossa peräti yli 28 minuuttia. Dallasin muista suomalaispelaajista myös Esa Lindell urakoi kaukalossa runsaasti, yli 21 minuuttia.

Dallasin Joel Kiviranta oli yhä loukkaantumisen vuoksi sivussa. Kiviranta on viimeksi pelannut 6. helmikuuta Anaheim Ducksia vastaan.

New York Islanders voitti Pittsburgh Penguinsin maalein 5–4. Pittsburgh johti ottelua toisessa erässä jo 4–2, mutta Anders Lee ja Brock Nelson toivat maaleillaan Islandersin ensin tasoihin ja lopulta voittoon.

Nelson teki ottelussa yhteensä kolme maalia ja Lee kaksi. Lisäksi Lee syötti yhden Nelsonin maaleista.

Pittsburghin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapaselle ilta oli murheellinen. Toisen polven NHL-kiekkoilija oli kaukalossa Islandersin kolmen ensimmäisen maalin aikana. Kapanen ei päässyt ottelussa tehopisteille.

Islanders kertoi muutama tunti ennen ottelun alkua lähettäneensä suomalaishyökkääjä Otto Koivulan takaisin AHL-joukkue Bridgeport Islandersiin. Koivula pelasi Islandersissa vain yhden ottelun.

Kauden heikoimpiin joukkueisiin kuuluva Chicago Blackhawks haki 4–3-jatkoaikavoiton Ottawa Senatorsista. Chicagon voittomaalin teki Andreas Athanasiou, kun jatkoaikaa oli pelattu 2.52.

Chicagon ykkösnimi oli kokenut hyökkääjä Patrick Kane, joka teki kaksi maalia. 34-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä pelaa Chicagossa sopimuksensa viimeistä kauttaan.

Kolminkertainen Stanley Cupin voittaja on ollut viime aikoina siirtohuhujen kohteena, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei ole tapahtunut. Kane on pelannut urallaan yli 1 150 runkosarjan ottelua ja kaikki Chicagossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?