Video: Eeli Tolvanen teki sen taas! Eihän näitä laukauksia saa kukaan kiinni

Eeli Tolvanen on ollut Seattleen siirryttyään kovassa iskussa.

Eeli Tolvasen nälkä on palannut.

12.2. 23:16

NHL-jääkiekkoliigan sunnuntain ottelut tahkottiin varhain paikallista aikaa, ennen amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelua Super Bowlia. Ensimmäisinä alkaneissa peleissä Seattle kukisti vieraissa Philadelphian 4–3 ja Montreal kaatoi kotonaan Edmontonin 6–2.

Seattlen suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen pääsi maalin makuun viimeistelemällä Krakenin 2–1-johtomaalin avauserässä. Tolvaselle maali oli kauden 11:s, niistä yhdeksän hän on tehnyt Seattlelle joulua ennen tapahtuneen seuravaihdon jälkeen.

Laitahyökkääjä on pelannut uudessa seurassaan 19 ottelua eli verkko on soinut lähes joka toisessa ottelussa.

Rasmus Ristolainen oli syöttämässä Philadelphian 1–0-johtomaalia.

Lue lisää: Eeli Tolvanen erottuu yllättävässä tilastossa NHL:ssä – vain kolme on edellä

Montrealin Joel Armia ja Jesse Ylönen kirjasivat syöttöpisteen mieheen Canadiensin päättäessä Edmontonin 11 otteluun venyneen pisteputken. Samalla päättyi Edmontonin supertähden, liigan pistepörssiä johtavan Connor McDavidin 15 ottelun pisteputki.

Ottelun erikoisuus oli Montrealin Alex Belzilen maali. Belzilestä tuli 31 vuoden ja 165 päivän ikäisenä vanhin ensimmäisen NHL-maalinsa tehnyt Canadiens-pelaaja sitten Herb Gardinerin ja vuoden 1926. NHL-historiassa hän on seitsemänneksi vanhin debyyttimaalari.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?