Siirtohuhut yltyvät – tässäkö Jesse Puljujärven kohtalo?

Jesse Puljujärvi saattaa lähiaikoina vaihtaa maisemaa.

Jesse Puljujärvi on lähtökuopissa Edmontonista.

10.2. 5:52

Vancouver

Jesse Puljujärvi oli jälleen sivussa Edmonton Oilersin kokoonpanosta, nyt Philadelphiassa vierasottelussa, jonka Flyers voitti voittomaalikisan jälkeen 2–1.

Puljujärven lähtölaskenta Oilersista on viime päivinä jälleen kiihtynyt, kun NHL-mediassa on pidetty mahdollisena ja jopa todennäköisenä, että suomalainen asetetaan waiversiin eli niin kutsutulle siirtolistalle.

Sportsnetin Mark Spector ilmoitti Twitterissä pitävänsä lähes varmana, että kun Kailer Yamamoto on pelikunnossa ja aktivoidaan loukkaantuneiden listalta, Puljujärvi asetetaan siirtolistalle.

Tätä johtopäätöstä ei ole kovin vaikea tehdä Oilersin GM:n Ken Hollandin The Athleticille antamien kommenttien jälkeen:

– Meidän täytyy siirtää kaksi pelaajaa, kaksi hyökkääjää, luultavasti waiversiin. Olen yhteydessä muihin joukkueisiin selvittääkseni, onko heillä kiinnostusta siihen, mitä suunnittelen tekeväni. Se jää nähtäväksi, Holland sanaili.

Jos Puljujärvi asetetaan siirtolistalle, muilla joukkueilla on 24 tuntia aikaa poimia suomalaislaiturin sopimus itselleen. Jos kukaan ei ottaisi kolmen miljoonan dollarin palkkaa nauttivaa suomalaista, Oilers voisi lähettää hänet farmiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?