Aleksander Barkovin tilanteesta valitettavaa tietoa – tilalle 23-vuotias suomalais­hyökkääjä

Aleksander Barkov ei ole tällä hetkellä pelikunnossa.

Aleksander Barkov on sairaana.

27.11.2022 21:17

Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov oli sivussa, kun St. Louis Blues kaatoi floridalaiset 5–4 sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Panthers on kertonut Barkovin olevan sairaana, mutta seuran mukaan sairastuminen ei liity koronavirukseen.

Sunnuntaina seura ilmoitti, ettei Barkov matkaa joukkueen mukana Edmonton-kohtaamiseen, joka pelataan tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Ottelu avaa Panthersin viiden matsin vieraskiertueen. On mahdollista, että Barkov liittyy joukkueen mukaan jossain vaiheessa kiertuetta.

– Emme halua laittaa häntä (Barkovia) lentokoneeseen tässä vaiheessa sairastumista. Tilanne paranee luultavasti parissa päivässä – näin ainakin toivomme. Sitten ei enää ole vaaraa tartunnoista, ja saamme hänet taas kokoonpanoon, Panthersin valmentaja Paul Maurice kertoi joukkueen somevastaava Jameson Oliven mukaan.

Poissaolevan kipparin tilalle Panthers nosti AHL-farmiseurastaan Charlottesta suomalaishyökkääjä Aleksi Heponiemen.

– Hän (Heponiemi) on pelaaja, joka täyttää minkä tahansa aukon neljässä kärkiketjussa. Aina tietää tasan tarkkaan, mitä häneltä voi odottaa. Hän on erittäin fiksu pelaaja – taistelee kiekosta, vaikka ei olekaan kaikista isoin jätkä, valmentaja Mauricen kerrotaan kuvailleen Heponiemeä.

Heponiemi, 23, on tällä kaudella pelannut kahdessa Panthersin ottelussa. Hän kirjasi peleissä yhden syöttöpisteen. AHL:n Charlottessa hän on pelannut 16 ottelua tehoin 4+3.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?