Artturi Lehkonen paljasti podcastissa yllättävän seikan Mikko Rantasesta – "Iso toleranssi"

Colorado Avalanchen mestaruusjuhlinta on edelleen täydessä käynnissä.

Artturi Lehkonen (62) ja Mikko Rantanen (96) juhlatunnelmissa Tampan Amalie Arenassa.

30.6.2022 19:37

Siirtorajalla Denveriin muuttanut Artturi Lehkonen ratkaisi niin Colorado Avalanchen Stanley Cupin finaalipaikan kuin lopulta mestaruudenkin voittomaaleillaan.

Urheilucast-podcastin Denveristä tavoittama Lehkonen korostaa silti finaalien tehokkaimman pelaajan Mikko Rantasen merkitystä myös mestaruusjuhlien voimahahmona.

– ”Rane” on isosti kiinni mestaruusjuhlien MVP-pystissä. Se johtaa joukkoja järjestelmällisesti. Sillä on täydelliset visiot siitä, mitä tehdään joka päivä.

– Ranehan on täydellisesti rakennettu näihin tilanteisiin. Iso poika, iso toleranssi. Pystyy painekattilassa ja ruuhkabussissa tekemään helvetin hyviä päätöksiä, Lehkonen revitteli.

Mestaruusjuhlien alkutaipaleella Lehkosesta levisi maailmalle kuva, jossa hän oli pukeutunut säntillisesti pukuun, mutta kaulus- tai muutakaan paitaa ei puvuntakin alla ollut. Pudotuspeleissä kaikkiaan neljä voittomaalia iskenyt laitahyökkääjä kuittasi tilanteen tyynesti.

– Päädyttiin siihen, että tästä päivästä lähtien paidat ovat vapaaehtoisia.

Perinteikäs Ruisrock järjestetään viikon kuluttua Turun Ruissalossa. Ennakkotietojen mukaan festivaali myytäneen loppuun. Mutta pystyykö turkulaiskaksikko tuomaan kiekkomaailman himoituimman pokaalin, Stanley Cupin, festariyleisön nähtäväksi?

Siihen Lehkosella ei ollut vielä vastausta.

– En tiedä, saadaanko edes replicaa (kopiota) revittyä mukaan. Rane sanoi, että hän tekee meille foliosta Stanley Cupin. Mennään lavalle pyörimään foliopokaalin kanssa ilman, että siellä on edes muita esiintyjiä, Lehkonen hassutteli.

Avalanchen virallinen mestaruusparaati järjestetään Denverissä keskiviikkona kello 19 Suomen aikaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?