Vihatulla NHL-pelaajalla historiallisen masentava kohtalo – somessa revittiin heti tylyä huumoria

Corey Perryllä on menossa historiallinen tappioputki Stanley Cup -finaaleissa.

Corey Perry joutui jälleen pettymään katkerasti.

27.6. 12:11

Kanadalainen konkarihyökkääjä Corey Perry oli jälleen niin lähellä mutta niin kaukana.

37-vuotiaan laitahyökkääjän karuna kohtalona oli poistua Stanley Cupin finaalisarjasta häviäjänä kolmantena vuonna peräjälkeen. Perry on historian ensimmäinen pelaaja, joka on hävinnyt NHL-finaalit kolmena perättäisenä vuonna.

Perryn koettelemusten runollisuutta lisää kosolti vielä se seikka, että kahdella edellisellä kaudella finaalitappiot tulivat Tampa Bay Lightningia vastaan, ensin Dallas Starsin ja sitten Montreal Canadiensin paidassa.

Täksi kaudeksi Perry siirtyi itse Tampa Bayhin, mutta Lightningin mestaruusputki katkesi Colorado Avalanchen käsittelyssä kuudessa ottelussa.

Pitkän ja maineikkaan uran NHL:ssä pelannut Perry on tullut tunnetuksi vakuuttavien hyökkäystilastojensa lisäksi myös konnamaisena pelaajana, jonka epäurheilijamaisuuden rajoja koettelevat temput ovat ajaneet vastustajajoukkueiden pelaajia ja faneja raivon partaalle vuodesta toiseen.

Kenties sen takia lukuisat sosiaalisen median käyttäjät veistelivät heti tylyä huumoria Perryn kohtalosta.

– Corey Perryn kirous jatkuu, eräs käyttäjä mehusteli ilmaisuvoimaisen kuvamuokkauksen avittamana.

Toinen Twitter-käyttäjä taas esitti jo valistuneen arvauksen Perryn ensi kauden osoitteesta.

Tuskaisasta tappioputkesta huolimatta Perryn palkintokaapista löytyy yksi Stanley Cupin mestaruussormus. Hän pääsi nostelemaan pyttyä jo vuonna 2007 muun muassa Teemu Selänteen seurassa, kun Anaheim Ducks juhli mestaruutta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?