Aleksandr Ovetshkin päivitti Instagram-tiliään ensimmäistä kertaa Ukrainan sodan syttymisen jälkeen: "Kiitos, että toteutitte unelmani"

Profiilikuvaansa, jossa hän poseeraa Vladimir Putinin kanssa, kiekkotähti ei edelleenkään vaihtanut.

Aleksandr Ovetshkin tukee Vladimir Putinia.

26.6. 16:53

Venäläinen jääkiekkoilija Aleksandr Ovetshkin on julkaissut Instagramissa uuden päivityksen. Asiasta tekee merkityksellisen se, että Ovetshkin, 36, julkaisi edellisen kerran sisältöä viime tammikuussa – siis ennen kuin Venäjä hyökkäsi Ukrainaan helmikuun lopussa.

Ovetshkin on ollut sodan syttymisen jälkeen suuren kritiikin kohteena. Hän on pitkäaikainen Venäjän presidentin Vladimir Putinin tukija, joka ei selväsanaisesti ole tuominnut hyökkäyssotaa tai Putinin toimia missään vaiheessa. Instagramin profiilikuvassaan Ovetshkin poseeraa yhä kannattamansa presidentin kanssa.

Yksi asia oli kuitenkin muuttunut. Ovetshkinin päivitysten kommentointia oli rajoitettu. Hänen aiemmat kuvansa saivat rajun ja kriittisen kommenttivyöryn, kun Venäjän panssarivaunut vyöryivät Ukrainaan.

Mitä venäläiskiekkoilijan uusi päivitys sitten koski? Se koski jalkapallon näytösottelua, jossa Ovetshkin pelasi juhannuspäivänä.

NHL-hyökkääjä teki yhden ottelun sopimuksen Venäjän pääsarjan Moskovan Dynamon kanssa ja osui kertaalleen maaliin ”blogijoukkue” Amkalia vastaan Moskovassa.

– Kiitos FC Dynamo, että toteutitte unelmani. Olen aina halunnut pelata jalkapalloa kasvattajaseurassani. Kokemus oli unohtumaton minulle, perheelleni ja ystävilleni. Muistan nämä hetket lopun elämääni, Ovetshkin kirjoitti.

Ovetshkin on voittanut Dynamon paidassa Venäjän mestaruuden jääkiekossa. Hänen isänsä pelasi jalkapallojoukkueessa numerolla kolme. Poika-Ovetshkin käytti samaa numeroa juhannuspäivän pelissä.

Washington Capitalsissa, jääkiekkoliiga NHL:ssä, hän takoo maaleja numerolla kahdeksan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?