Aleksandr Ovetshkin jäi suomalaistähtien jalkoihin – yksi luku kertoo venäläisen surkeasta illasta

Washington Capitalsin venäläistähdet jäivät Carolinan jalkoihin.

Aleksandr Ovetshkinilla oli vaikea ilta Carolinaa vastaan

29.3.2022 12:24 | Päivitetty 29.3.2022 12:28

Carolina Hurricanesin suomalaistähdet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat tuttuun tapaan iskussa, kun joukkue haki 6–1-vierasvoiton Washington Capitalsista. Aho teki maalin, ja Teräväinen syötti kaksi. Myös Jesperi Kotkaniemi keräsi syöttöpisteen.

Washingtonin venäläistähtien Aleksandr Ovetshkinin ja Jevgeni Kuznetsovin ilta oli synkempi. Kumpikin jäi pisteittä ja teholukema näytti kolmen maalin verran pakkasta.

Ovetshkin seurasi etenkin Carolinan tshekkihyökkääjän Martin Necasin illan toista osumaa lähietäisyydeltä. Myös Viaplayn julkaisemalla videolla Ahon komeasta osumasta venäläinen näkyy liukumassa selkä suorana alaspäin, kun Aho juhlii jo maalia.

Ovetshkin pelaa tehopisteiden valossa vahvaa kautta, mutta on ollut tämän vuoden puolella enemmän otsikoissa muista syistä.

Ovetshkin on jo vuosia tunnettu Vladimir Putinin vahvana tukijana, eikä ole irtisanoutunut Putinin leiristä tämän Ukrainassa aloittaman hyökkäyssodan aikana. Instagramin profiilikuvassaan Ovetshkin poseeraa edelleen Putinin kanssa.

Venäläislaituri on iskenyt kauden 66 ottelussa 42 maalia ja 78 tehopistettä.

Carolina nousi voitollaan Itäisen konferenssin piikkipaikalle, Washington on tällä hetkellä viimeisellä pudotuspelipaikalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?