Patrik Laine paljasti vihdoin kohutun tyylinsä taustat – tämän vuoksi suomalaistykki pukeutuu hätkähdyttäviin vaatteisiin

Columbuksen suomalaistähti puhui pukeutumisestaan Jody Shelleyn haastattelussa.

Patrik Laineella kulkee.

Jääkiekkoilija Patrik Laine puhui huomiota herättäneestä pukeutumistyylistään entisen NHL-pelaajan Jody Shelleyn haastattelussa, joka julkaistiin Columbus Blue Jacketsin Youtube-kanavalla.

Laineen, 23, omintakeinen ja värikäs pukeutuminen on ollut kuluvan NHL-kauden vakiopuheenaiheita. Suomalaistähti on ilmestynyt ottelupäivinä jäähallille mitä erikoisemmissa asuissa.

– Kiva huomata, etten ole itse ainoa, joka tykkää tyylistäni, vaan fanitkin pitävät siitä. Kannattajat ovat iso osa urheilua, emmekä voisi tehdä tätä työtä ilman heitä. Osa siitä (vaatteisiin panostamisesta) on varmasti sitä, että haluan näyttää faneille persoonallisuutta ja erilaista tyyliä, hän kertoi haastattelussa.

Laine paljasti, että ainakin osa hänen käyttämistään vaatteista on suunniteltu vain ja ainoastaan tamperelaiselle itselleen.

– En ole aina ollut muodin ystävä, ja aikoinani käytin aivan tavanomaisia kuteita. Viime aikoina olen alkanut käyttää erilaisia värikkäitä pukuja ja asuja. En tiedä minkä vuoksi – pidän vain siitä.

Laine vitsaili kierrättävänsä asuja kauden mittaan, jottei hänen koko omaisuutensa kuluisi tuliterien vetimien ostamiseen. Maalinsylkijä myös antoi tyylivinkin, jota noudattamalla pötkii pitkälle.

– Ei ole mitään väliä, mitä on päällä. Kunhan vain kantaa vaatteitaan hyvällä itseluottamuksella, ne näyttävät hyvältä.

Laine on latonut 38 otteluun tehot 22+20. Maaleista 12 on syntynyt 14 edellisessä ottelussa.

Suomalaisen sopimus Columbuksen kanssa umpeutuu kesällä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?