Columbusta riepoteltiin karmealla tavalla NHL:ssä – tällaista tulitusta ei ollut nähty 30 vuoteen

Yli 60 kertaa maalia kohti laukonut Calgary ei jättänyt Columbukselle mitään mahdollisuuksia.

Elvis Merzlikinsillä riitti töitä Columbuksen maalilla.

27.1. 5:41

Calgary Flames oli keskiviikon NHL-kierroksella harvinaisen tyly vieras Columbuksessa. Vieraat murjoivat taululle tennislukemat 6–0.

Vielä paljon rumempiinkin olisi ollut ainesta. Calgary tulitti ottelussa peräti 62 laukausta kohti maalia, mikä oli korkein lukema NHL:n runkosarjaottelussa sitten maaliskuun 1991.

Kyseessä oli samalla Calgaryn seuraennätys.

Kuudesta päästetystä maalista huolimatta Elvis Merzlikins venyi Blue Jacketsin maalilla kiekon tielle siis hurjat 56 kertaa.

Calgaryn maalilla Jacob Markströmin tarvitsi torjua nollapelinsä eteen 23 laukausta. Nollapeli oli ruotsalaisvahdille jo kauden kuudes.

Flamesin tehomiehinä häärivät ykkösketjun laiturit, kaksi maalia tehnyt Matthew Tkachuk ja kolme syöttänyt Johnny Gaudreau.

Calgary teki kaikki maalinsa tasakentin pelatessa. Columbuksen riveissä reilut 17 minuuttia pelannut Patrik Laine oli jäällä vain yhden aikana.

Calgary nousi voitolla jälleen pudotuspeliviivan päälle Läntisessä konferenssissa.

Darryl Sutterin alaisuudessa lähinnä tiiviistä puolustuspelistä tunnettu joukkue on intoutunut viime peleissä melkoisiin maalijuhliin. Edellisottelussaan se kaatoi St. Louisin 7–1.

Pirteän kauden alun jälkeen vaisummin esiintynyt Columbus on idässä 10. sijalla, mutta se on jo käytännössä menettänyt pudotuspelimahdollisuutensa.

Keskiviikon NHL-kierros

Columbus Blue Jackets–Calgary Flames 0–6 (0–1, 0–2, 0–3)

Toronto Maple Leafs–Anaheim Ducks 4–3 vl. (2–1, 1–1, 0–1, 1–0)

Washington Capitals–San Jose Sharks 1–4 (0–1, 0–1, 1–2)

Detroit Red Wings–Chicago Blackhawks 5–8 (0–4, 3–0, 2–4)

Colorado Avalanche–Boston Bruins 4–3 ja. (1–0, 0–3, 2–0, 1–0)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?