Video: Rasmus Ristolainen palasi ensi kertaa Buffaloon – kuritti heti vanhaa seuraansa

Rasmus Ristolainen onnistui maalinteossa uransa ensimmäisessä ottelussa Buffaloa vastaan. Philadelphian tappioputki venyi kuitenkin jo 11 ottelun mittaan.

Rasmus Ristolainen palasi Buffaloon.

22.1. 20:55

Philadelphia Flyersin Rasmus Ristolaiselle, 27, lauantai-illan vierasottelu Buffaloa vastaan oli erityinen.

Kahdeksan kauden ajan Sabresia edustanut Ristolainen palasi ensi kertaa vanhaan kotiluolaansa vierasjoukkueen paidassa.

Sabres toivotti heti ottelun alussa pitkäaikaisen kärkipuolustajansa tervetulleeksi videotaulun tervehdyksellä, ja buffalolaisyleisö antoi aplodit suomalaiselle.

Ristolainen saapui vanhaan kotitupaansa isännän elkein. Heti avauserässä hän tulitti viuhuvalla rannelaukauksella vieraiden 1–1-tasoituksen.

Maali oli Ristolaiselle kauden toinen, mutta se jäi lopulta laihaksi lohduksi.

Heti avauserässä hurjasteltiin kuusi maalia, ja erätauolle siirryttiin kotijoukkue Buffalon 4–2-johdossa.

Buffalon neljänteen maalin syöttöpisteen sai joukkueen kärkiparin nykyinen suomalaispuolustaja Henri Jokiharju.

Flyersin maalilla aloittaneelle Martin Jonesille ei sattunut paras päivä. Jones päästi avauserässä kahdeksasta laukauksesta neljä taakseen, kunnes hänet otettiin vaihtoon.

Buffalo kaatoi hampaattoman Philadelphian lopulta 6–3. Jeff Skinner, Payton Krebs ja Tage Thompson iskivät kukin kaksi maalia puhveleille.

Kauden suurimpiin pettymyksiin kuuluva ja käytännössä jo pudotuspelimahdollisuutensa menettänyt Flyers on hävinnyt nyt 11 ottelua putkeen.

Kyseessä on jo joukkueelle kauden toinen vähintään 10 ottelun mittainen tappioputki. Niiden välissä Flyers vaihtoi valmentajaa, mutta mikään ei ole muuttunut.

Ristolaisenkaan kaudessa uuden seuran paidassa ei ole ollut hurraamista. Hänestä on tulossa tämän kauden jälkeen ensi kertaa urallaan rajoittamaton vapaa agentti, joten todennäköisyys Ristolaisen kauppaamiselleen ennen maaliskuun lopun siirtorajaa on suuri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?