Jesse Puljujärven uusi rooli herätti kysymyksiä – valmentajalta selkeä näkemys - NHL - Ilta-Sanomat

Jesse Puljujärven uusi rooli herätti kysymyksiä – valmentajalta kova näkemys suomalaisen roolista

Dave Tippett vakuuttaa, että Jesse Puljujärvi on valmis johtavaan rooliin ketjussaan.

Jesse Puljujärvi pääsi Vegasia vastaan juhlimaan pitkästä aikaa maalia.

30.11.2021 15:50

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi on viilettänyt viimeisimmät ottelut joukkueen kolmosketjussa. Alkukauden Puljujärvi pelasi pääasiassa joukkueen supertähtien Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin rinnalla ykkösketjussa.

Joukkueen päävalmentaja Dave Tippett on ehtinyt vastailla jo useaan kertaan kysymyksiin 23-vuotiaan suomalaisen uudesta roolista.

Tippett vakuutti paikallislehti Edmonton Journalille arvostansa Puljujärveä pelaajana korkealle. Puljujärvi on nyt johtavassa roolissa Ryan McLeodin ja Warren Foegelen rinnalla kolmosketjussa.

– Jesse on korkean tason pelaaja, eikä enää mikään nuorukainen. Hän voi toimia oman ketjunsa johtajana, hän ei ole pelkkä täytemies, Tippett kehaisi.

Edellisessä ottelussa Vegas Knightsia vastaan Puljujärvi iski Oilersin voittomaalin ja katkaisi kahdeksan ottelun mittaisen maalittoman putkensa.

– Jesse voi ottaa johtavan pelaajan roolin. Hän voi antaa meille enemmän tasapainoa. Vegasia vastaan hän pelasi nopeasti, hakeutui hanakasti maalinedustalle ja teki maalin, Tippett sanoi.

Puljujärvi on tehnyt tällä kaudella 20 ottelussa tehot 7+9=16.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?