206-senttinen NHL-järkäle tappeli kaksi kertaa samassa pelissä – kävi vastustajan kimppuun heti alkuvihellyksen jälkeen

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä kuuma ottelu.

Patrick Maroon ja Zdeno Chara tappelivat. Taas.

16.11.2021 11:45

Kiekko oli ehtinyt juuri tippua jäähän Tampa Bay Lightningin ja New York Islandersin välisessä NHL-ottelussa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun jäälle tiputettiin myös hanskat. Islandersin pakkikolossi Zdeno Chara, 44, tappeli Tampan Patrick Maroonia, 33, vastaan pari sekuntia pelin alkamisen jälkeen.

206-senttinen Chara päätyi lyhyen iskujenvaihdon jälkeen kasan päällimmäiseksi jään pintaan. Chara ja Maroon ovat tapelleet NHL:ssä keskenään monta kertaa aiemminkin.

Charan nyrkkien heiluttelu ei loppunut avauserään. Kolmannessa erässä hän löi Tampan tulokasta Boris Katchoukia poikittaisella mailalla. Katchouk, 23, alkoi tapella puolustajalegendan kanssa ja tuomareilla oli täysi työ saada kaksikkoa erotettua toisistaan Islandersin maalin edustalla.

The Athleticin toimittajan mukaan Tampan valmentaja Jon Cooper oli kysynyt Katchoukilta, että tiesikö hän, kenen kanssa ryhtyi nyrkkihippasille.

– Voi kyllä minä tiesin, NHL:n kulttuurissa lisää arvostusta teollaan saanut Katchouk oli vastannut. Chara aloitti NHL-uransa kaudella 1997–98, ennen kuin Katchouk oli edes syntynyt.

Slovakialaisjärkäle keräsi ottelussa 17 jäähyminuuttia. Peli oli kuuma, sillä jäähyminuutteja vihellettiin yhteensä lähes 70 kappaletta. Tampa voitti maalein 4–1.

Zdeno Chara löylytti nuorempaansa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?