Patrik Laineen pukeutuminen herättää huomiota: Urheilusivusto valitsi tähden NHL:n tyylikkäimmäksi – perustelut hätkäyttävät - NHL - Ilta-Sanomat

Patrik Laineen pukeutuminen herättää huomiota: Urheilusivusto valitsi tähden NHL:n tyylikkäimmäksi – perustelut hätkäyttävät

Patrik Laine on aloittanut kauden tyylikkäästi niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Patrik Laineen tyyli hurmaa kaukalossa ja sen ulkopuolella.

19.10. 22:58

NHL:n alkukauden yksi puheenaiheista on ollut pelaajien pukeutuminen.

Yksi kerrallaan seurat ovat antaneet luvan lipsua työehtosopimuksen pykälästä, joka määrää, että pelaajilla pitää olla peleihin tullessa yllään pikkutakki, suorat housut ja kravatti.

Pelaajat ovat käyttäneet tilannetta hyväkseen ja esitelleet tyyliään.

Pohjois-Amerikan suurimpiin urheilumedioihin kuuluva The Athletic on valinnut NHL:n ensimmäisen viikon tyylikkäimmät pukeutujat.

Listan ykkösenä komeilee Columbus Blue Jacketsin suomalaistähti Patrik Laine.

Monisanaisissa perusteluissa ylistetään Laineen avausottelun tyyliä, jossa hän on Athleticin mukaan yhdistänyt Zoolanderia, Batman-pahista ja 1980-luvun autokauppiasta.

Athletic nosti esille myös Laineen toisen asukokonaisuuden, missä Tampereen Tesomalta NHL:ään ponnistanut maalitykki oli yhdistänyt sinisen kolmiosaisen puvun keltaiseen pipoon.

Lue lisää: Patrik Laine räjäytti pankin pukeutumisellaan – NHL-fanit kehuivat kilpaa suomalaisen tyyliä

Selfien ottanut fani oli huomauttanut Laineelle, että hänen piponsa on samaa väriä kuin NHL-tähden auto. Laine oli väläyttänyt huumorintajuaan ja sanonut ostaneensa ensin pipon ja sen jälkeen ostanut samansävyisen auton.

Lue lisää: Kuva: Fani kiinnitti huomionsa yksityiskohtaan Patrik Laineen asukokonaisuudessa – kertoi suomalaisen vitsikkäästä vastauksesta

Laineen perässä Athleticin listan kolmen kärjessä olivat hänen seurakaverinsa Elvis Merzliskins sekä Carolinan Martin Necas.

Laine on aloittanut kautensa vahvasti myös kaukalossa. Hän on kahdessa ottelussa tehnyt tehot 2+1.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?