Kuva: Fani kiinnitti huomionsa yksityiskohtaan Patrik Laineen asukokonaisuudessa – kertoi suomalaisen vitsikkäästä vastauksesta - NHL - Ilta-Sanomat

Kuva: Fani kiinnitti huomionsa yksityiskohtaan Patrik Laineen asukokonaisuudessa – kertoi suomalaisen vitsikkäästä vastauksesta

Patrik Laine pysähtyi yhteiskuvaan fanin kanssa.

Patrik Laineesta pidetään Columbuksessa.

19.10.2021 7:56

Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine ehti pysähtyä viikonloppuna yhteiskuvaan edustamansa seuran innokkaan fanin kanssa.

Jo totutun tyyliteltyyn asuun pukeutunut maaliruisku poseeraa kuvassa hyväntuulisen näköisenä keltainen pipo päässään.

Fanin mukaan suomalainen väläytti myös huumoriaan kuvanoton yhteydessä.

– Huomautin, että hänen piponsa on samaa sävyä kuin hänen autonsa. Hän vastasi, että osti auton, jotta se sopisi yhteen hänen piponsa kanssa, fani raportoi kaksikon keskustelusta.

Laine osti keltaisen Lamborghini Urus -katumaasturinsa Lempäälästä syksyllä 2019 ja järjesti sen Atlantin yli kesällä 2020.

Lue lisää: Kuvat: Patrik Laineen tuliterä Lamborghini kääntää päitä – liikennevaloissa riittää haastajia: ”Eiköhän kaikki tiedä, että häviäisivät”

Toista kauttaan Columbuksessa aloitteleva Laine on NHL-fanien keskuudessa mukavan miehen maineessa.

– Olen nähnyt useita kuvia hänestä fanien kanssa. Hänen täytyy olla melko hyvä tyyppi, eräs käyttäjä totesi yhteiskuvan kommenttikentässä.

– Minulla on mahtava kuva Patrikista ja pojastani hänen Jets-ajoiltaan. Kyllä, hän on mahtityyppi. Toivoisin, että hän olisi yhä Winnipegissä, toinen kirjoitti.

Laine on tehnyt kauden ensimmäisessä kahdessa ottelussa yhteensä tehot 1+2=3. Columbus on voittanut molemmat ottelunsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?