Alexandr Ovetshkinin jatkosopimukseen Capitalsin kanssa hurjalla summalla - NHL - Ilta-Sanomat

Aleksandr Ovetshkin, 35, teki jättimäisen jatkosopimuksen

Washingtonin maalitykki Aleksandr Ovetshkin on yli 40-vuotias, kun uusi jatkosopimus päättyy.

Alexandr Ovetshkin jatkaa uraansa Washington Capitalsissa.

27.7. 22:15

NHL:n supertähti Aleksandr Ovetshkin on tehnyt yli 40 miljoonan euron arvoisen (47,5 miljoonan dollarin) jatkosopimuksen Washington Capitalsin kanssa, kertoo TSN. Syyskuussa 36 vuotta täyttävän venäläisen laitahyökkääjän jatkosopimus on viiden vuoden mittainen.

Vuodesta 2005 Washingtonia edustanut Ovetshkin allekirjoitti sopimuksen päivää ennen kuin hänestä olisi tullut vapaa agentti. Capitalsin pitkäaikainen kapteeni Ovetshkin julkaisi Twitterissä innostuneen päivityksen jatkosopimuksesta.

– Täältä tullaan taas, DC! sukupolvensa paras maalintekijä kirjoitti.

Ovetshkin on viimeistellyt NHL urallaan 730 maalia. Venäläinen on sarjan kaikkien aikojen maalipörssissä siten kuudentena, 164 maalia ennätyksen haltijaa Wayne Gretzkyä jäljessä.

Capitalsin toimitusjohtaja Brian MacLellan kertoo Ovetshkinin olevan joukkueen tärkeä ja arvostettu hahmo.

– Alex on seuran kasvot ja hän on sitoutunut tähän organisaatioon ja kaupunkiin. Olemme innoissamme, että hän jatkaa uraansa Capitalsissa.

Seura solmi jatkosopimuksen legendahyökkääjän kanssa vasta nyt, koska suojelivat toista pelaajaa Seattlen laajennusdraftin ylitse.

Ovetshkin on palkittu kolme kertaa NHL:n arvokkaimpana pelaajana. Hän on pelannut Capitalsissa 1 197 ottelua ja tehnyt seuran paidassa 1 320 tehopistettä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?