Matiss Kivlenieks: poliisi kertoi traagisia yksityiskohtia NHL-vahdin kuolemasta - NHL - Ilta-Sanomat

Poliisi kertoi traagisia yksityiskohtia NHL-vahdin kuolemasta: pakeni porealtaasta ilotulitteita

Matiss Kivlenieks menehtyi traagisessa onnettomuudessa.

Matiss Kivlenieks torjui jääkiekon MM-kisoissa toukokuussa.

5.7.2021 17:28

Michiganin osavaltion Novin poliisi kertoi yksityiskohtia NHL-maalivahti Matiss Kivlenieksin kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta.

The Athleticin mukaan poliisi kertoi, että latvialainen Kivlenieks , 24, oli ennen kuolemaansa ”paennut porealtaasta” useiden ihmisten kanssa. Syynä paolle olivat olleet ”virheellisesti toimineet ilotulitteet”.

– Hän liukastui poistuessaan porealtaasta ja löi päänsä betoniin, Novin poliisiluutnantti Jason Meier kommentoi The Athleticille.

Myöhemmin maanantaina Michiganilainen oikeuslääkäri kertoi uutistoimisto AP:lle ruumiinavauksen paljastaneen, että Kivlenieks kuoli rintaan tulleen vamman takia. Vamman aiheutti ilotulite.

Kivlenieks menehtyi Novissa Yhdysvalloissa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen sanoi onnettomuusuutista ”traagiseksi, järkyttäväksi ja niin kovin surulliseksi” The Athleticille. Lisäksi hän julkaisi koskettavan twiitin.

Lue lisää: Columbuksen 24-vuotias NHL-vahti kuoli tapaturmaisesti – GM Jarmo Kekäläinen julkaisi koskettavan viestin

NHL:n komissaari Gary Bettman kommentoi onnettomuutta tiedotteessa.

– Kivlenieksin rakkaus elämää kohtaan ja intohimo jääkiekkoon ovat asioita, joita hänen ystävänsä ja pelikaverinsa jäävät kaipaamaan, Bettman sanoi.

Kivlenieks ehti pelata NHL-urallaan kahdeksan ottelua Columbuksen paidassa. AHL:ssä pelejä kertyi yli 80. Hän torjui neljässä ottelussa viime kevään MM-kisoissa ja pelasi nollapelin Kanadaa vastaan Latvian sensaatiovoitossa.

Juttua päivitetty kello 20.57: lisätty tieto Kivlenieksin ruumiinavauksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?