Patrik Laine osti osuuden nokialaisesta River Golf Oy:stä - NHL - Ilta-Sanomat

Patrik Laineelta uusi aluevaltaus

Patrik Laine tekee uuden aluevaltauksen ostamalla osan nokialaisesta golfseurasta.

Patrik Laineen kausi Columbus Blue Jacketsissa oli tehopisteiden valossa synkkä.

26.5. 21:26

NHL-tähti Patrik Laine on ostanut osuuden nokialaisesta River Golf Oy:stä. Kaupan seurauksena Laine omistaa viisi prosenttia golfseuran osakekannasta.

– Olen erittäin iloinen, että tämän osakekaupan kautta pääsen mukaan sitoutumaan Riverin pitkäaikaiseen kehitykseen. Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Riveriä hyvin tehdystä työstä läpi yhteisön historian ja olen luottavainen, että Riverin menestys jatkuu myös tulevaisuudessa, Laine toteaa yhtiön tiedotteessa.

Laine hankki osuutensa River Golfin pitkäaikaiselta omistajalta Ri-ve-ri Konsortiolta. Konsortio on hankkinut pelioikeuksia, joita se on myynyt eteenpäin seuran jäsenille. Laine hankki Konsortiolta viimeiset 100 pelioikeutta.

Laineen kausi jääkiekkokaukaloissa oli mollivoittoinen. Hänet kaupattiin Columbus Blue Jacketsiin, jossa syntyi vaatimattomat 21 tehopistettä 45 ottelussa.

Viheriöllä näyttää kuitenkin kulkevan. Laine on tuttu näky River Golfin kentillä, jossa hän on kunnostautunut myös hyväntekeväisyyden merkeissä.

Kesäkuussa 2020 Laine otti osaa tempaukseen, jossa hän lupasi jokaisesta 24 tunnin golfmaratonin aikana tehdystä birdie-tuloksesta 500 euroa River Golfin juniorityöhön. Laineen lompakko keveni lopulta yli 15 000 euron verran.

Muutama kuukausi myöhemmin syyskuussa Laine keräsi rahaa Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:lle vuotuisessa hänen ja Aleksander Barkovin nimeä kantavassa hyväntekeväisyysturnauksessa. Potti nousi lopulta lähes 70 000 euroon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?