Nyt rytisi! Leo Komaroville kauden taklausennätys Islandersin jatkoerävoitossa - NHL - Ilta-Sanomat

Nyt rytisi! Leo Komaroville kauden taklausennätys Islandersin jatkoerävoitossa

New York Islanders voitti Pittsburgh Penguinsin 4–3.

Kyle Palmieri (vas.) teki New York Islandersin voittomaalin.

16.5. 23:44

Kyle Palmieri nousi ratkaisijaksi, kun New York Islanders voitti jääkiekon NHL:n pudotuspelien avauspelissään Pittsburgh Penguinsin ensimmäisessä jatkoerässä 4–3.

Vierasjoukkueen Palmieri laukoi kiekon etuylänurkkaan, kun ensimmäistä jatkoerää oli jäljellä 3.30 minuuttia. Palmieri teki ottelussa kaksi maalia. Islandersin hahmoja oli myös Jean-Gabriel Pageau, joka keräsi tehopisteet 1+2.

Penguinsin Kasperi Kapanen laukoi joukkueensa 3–3-tasoitusmaalin, kun kolmatta erää oli jäljellä noin kolme ja puoli minuuttia. Kapasen osuma syntyi tarkalla rannevedolla, joka lähetti kiekon tolpan kautta maaliin.

New York Islandersin miehistössä Leo Komarovilla oli kiireinen ilta. Hänelle merkittiin ottelussa peräti 14 taklausta, mikä on tämän kauden ennätys yhdessä ottelussa. 14 taklauksellaan Komarov nousee myös jaetulle kakkospaikalle kaikkien aikojen yhden ottelun taklaustilastossa: Nikita Zadorov pitää ykköspaikkaa 15 taklauksellaan kaudella 2017–18.

Itäisen divisioonan ottelusarja jatkuu Suomen aikaa varhain keskiviikkona Pittsburghissa. Neljällä voitolla etenee jatkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?